GLADA VAPPEN


...hälsar Vädergudarna.

Snart bänka sig framför tv:n, idag börjar ju ishockey-VM för Finlands del! Dom som känner mig vet hur galen jag är när Finland spelar. :-D Jag skulle ju skriva ett inför-VM inlägg men oj vad jag hade tid med det då? Tänkte köra med 1x2 varje dag (isch) istället. Tippade 5-2 åt Finland på VM-bloggen, vad tror ni för slutresultat på Finlands match idag? Sist blev det ju 4-1 åt Danmark. Hmm...

Todays: Finland - Danmark 1. USA - Österrike 1. Tjeckien - Lettland 1. Norge - Sverige 2. Vad tror ni?

DET ÄR DÄR JAG KOMMER IFRÅN


Ibland överraskar Ekenäs klädutbud mig. Igår t.e.x. då jag var på jakt efter en topp men hittade massvis av fina toppar, I EKENÄS, kom till slut hem med den på bild efter mångalånga stunder av övervägning. L0lz, not common in my hometown ska ni veta.

"HE'S ONLY HUMAN" YEAH I'M NOT SO SURE

There were good times and bad times but overall, he remained rock solid and gave the team a fighting chance

http://www.hockeywilderness.com/2011/4/29/2142157/minnesota-wild-season-grades-niklas-backstrom


YHEKSÄNKYMMENTÄ YKSI


!!!!!!!!!!!! <33235456443544433 (copyright såklart)

Favoriten är kvar nästa säsong, hur underbart? Jag är lite löjlig med det här med favoritspelare, jag vet. Jag är snart 18 och håller fortfarande på med att klippa ut bilder på favoritspelaren från dagstidningen, osv. Höhö, that's just me. Jag undrar om jag någonsin kommer sluta med det? Eller om jag blir en såndär creepy-mommo på stan som gör och går med kläder av gamla hockeybilder typ? Haaha!

The hottest love has the coldest end.

Jag vet hur du ser ut i inga kläder, kan det vara därför du är obekväm nu ? Visst du kan klippa dig, skaffa en annan tjej, men när du strippar & klär av dig är det samma grej. Jag glömmer aldrig dina hemligheter, det du är räddast för fast ingen vet.  Visst du kan rycka på axlarna , spela ball och fast du tycker du lyckats vet jag i alla fall. Och du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken. Visst kan du skratta o låtsas som ingenting men jag vet allt om dig för du  har  varit  min . Du är nån annan nu, i och för sig.. men när du strippar och klär av dig är det samma grej...


LÄNGE LEVE KARIS!


Jag fick jobbet! Naaaaaaiiiiis!!

ISN'T THAT A BLAST FROM THE PAST


Haha!!, jag dör. Titta en alien :DD. Juni 2005. Allså jag var 11½ år, ungefär. Så grymt charmig jag var (host). Och smal (!!), inte så konstigt, jag tränade väl handboll 12 gånger i veckan (?) eller någo ditåt. :D

Visst ser jag lite äldre ut än 11 ändå? Alltså l0l. Men nu är det slut på självmobbning, jag ska nämligen göra mig klar för min livs första riktiga arbetsintervju. Next stop är alltså Karis. (joujou)

SNÄLLA JOSEF KOMMENTERA DETTA JAG SKU SÅ GÄRNA VILJA SE DIN MIN NÄR DU SÅG DEN DÄ BILDEN !

OVER AND OUT, LAST CALL FOR SIN


Stenparken aka nostalgiaparken igår.

Hej. Idag har varit en sjukt seg dag, igen. Inga måsten, inget gjort. Jag är trött på att länka, jogga, promenera och jag vill på gyyym och bygga muskler. Skit i om jag är fet eller smal, bara jag är stark. :D Alltså seriöst, jag villvillvill på gym nu. Ni vet såndär pepp som man får ibland men så dör det ut så fort man ätit typ? Haha. Men nu får det fan se till att hålla i sig ! Perkele. Det finns ju trots allt inget bättre än känslan efter ett gympass! Synd bara att det ska vara så svårt att ta sig till gymmet, men när man väl är där brukar man inte vilja gå därifrån. Konstigt det där. Nejnu ska jag leta upp simpparen. :::::D Tjong !

TIMO SOINIS LÄRJUNGE RINGDE NYSS

Jag: Jaahej, godmoron.
Han: (på finska) ja heter någo o ringer från någo som jag vill att du ska köpa...
Jag: (på dialekt) jonej it talaR ja nå finska meddi ja i...
Han: Hyi.. jag inte Sverige, HEJDÅ!!!

Godmorgon på dig med? Vilka telefonförsäljare ringer med privat nummer förresten? Grow some balls. By the way, vad för ursäkt kör ni på när försäljare ringer? Jag brukar oftast köra med "jag pratar inte finska" (fast jag gör det, men helst inte med telefonförsäljare förstås)... då brukar dom oftast bara lägga på luren..

NHL-PREMIERE

Nu har jag löst ut biljetterna till Anaheim - Buffalo, NHL-premiären som äger rum i Helsingfors i höst. Fredagen den 7 oktober. Biljetterna kostade 100 euro styck, vilket känns som helt bra deal..

Jonas Hiller, Andreas Lilja, Toni Lydman, Saku Koivu - vi ses i oktober. Förhoppningsvis också Selänne och Jarkko Ruutu, men deras kontrakt har jag för mig att går ut efter denna säsong.

Matchen är ju 10 dagar innan min 18-års dag, hur typiskt är inte det? Nåh, jag längtar i alla fall (konstigt va?). Det är i skrivande stund 163 dagar kvar... (till matchen, inte födisen) Alltsååå dö sommar, döööö!!

AURINKO PAISTAA


Typ fittit stydit väder nowadays. Klockan är snart 3 och jag har inte orkat göra nånting idag. Ausch. Äter glass framför datorn (fetma), snart ut med grann-Allis, sedan banken & matbutiken (jag måste ha jordgubbar och grillkorv!!!!1). Fattar ni hur mycket jag hatar dagan utan måsten? Alltså... suck.

Vad ska ni förresten göra på Vappen? (morjens Svärji! valborg)

COCA COLA VANILLA


...är inte alls lika gott som det låter. Sadface!

Påskhelgen har hittills gått ut mest på hockey, sista EHT-turneringen i Tjeckien. Helt ok, helt ok. Även om jag helst hade varit i skären och grillat med roligt sällskap. Men inte får man alltid som man vill.


svar: Absolut. :D Det hade jag faktist tänkt göra.

EILEN, YESTERDAY, IGÅR



Igår höll jag i pengarna sådär förnuftigt och kom hem med endast 50 euro mindre, och ändå 4 prylar rikare. Känner mig ekonomisk (men fattig på kläder, seriously, har knappt nåt). Igårkväll var det sen dags för Finland-Sverige i hockey (snygg måltavla, Fasth!) och bärs. Najs kväll med Juno som avslut.  Blabla, det är påsk, allt är stängt, alla är tråkiga och inspiration till allt är på noll en dag som denna. Happy days!! Eller sen int. Nu: 2nd period of Finland - Ryssland. Lepistö, Koivu, Lehterä, Ruutu, Salmela, Komarov. M-m!! *dregeeeel*

ESPOOSEEN --->

Ville bara tipsa alla andra hockeynördar att Kaj Kunnas och Chriso Vuojärvi som vanligt har en blogg under hockey-VM . Klicka HÄR så kommer ni till deras blogg. Åtminstone jag följer den slaviskt.

* Nu drar jag till Iso Omena med mamma för att fylla vårgarderoben lite smått. Fick ju lön i förrgår. Ajjojustde, bara pampusher läser min blogg. Som inte vet vad Iso Omena är. HAHAHAHAHHA. Nåja, det är ett köpcentrum i Esbo (svenskar läs: Helsingfors..). Som inte ser ut som ett äpple (NICKE!!!) utan typ-ish såhär ser det ut från "torget":



JUST A FUN FACT


För exakt ett år sedan var jag för första gången i Pampas och 4 månader senare var jag plötsligt bosatt i Pampas. Snacka om bra första intryck. Vi besökte Jakobstad för ett år sedan och det var ganska najs faktist. Jag vandrade omkring, shoppade (SHOPPA i Jeppis!!11), vi åt gott, såg när TPS vann guld @ O'Learys och det var allmänt mysigt. Ganska precis som Ekenäs fast österbottniskt och långt hemifrån. Jakobstad är mys.

I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOOOOU




SaknarSaknarSaknar♥


A HAPPY PIECE OF SHIT, THAT'S WHAT I AM

Oktober 2010. En sak bara, som reminder till mig själv när jag går igenom min blogg om 1 år. Eller kanske ½: Ändrar sig inget i Vasa sen nu så gör något drastiskt. Pliis. Fast shit vad mycket som kommer hända och förhoppningsvis ändra i höst! :) Hmm, nåja, jag vet inte. Uusch för denna känsla... Varför är Ekenäs så bekvämt? Ekenäs ska bara kännas blä och inget annat. Jag skyller på våren... Idag har jag varit till banken, alla matbutiker i hela jä**a stan, träffat Victoria, fått lön, köpt (delvis fått) en lite större investering... (bli nyfikna, snälla!)

Ibland fattar ja it mej på vissa.. liksom.. just shut up i vissa tillfällen, de skadar int..

KESÄTYÖ HAASTATTELU


Jag ser ljuset för denna sommar, arbetsintervju nästa torsdag. Woop!!! :)
bild norrköping 2 jan -11

CANDY KING


Mobilbilder<3. Fin dag med lösgodis som avslut. Heh. Jag tycker inte ens om godis. Imorgon ska jag ringa om arbetsintervju och titta på en bil. Jay.

KUSHIMUSHI <3



ÄLSKADE LAPTOP


Min baby är på reparation nu eftersom musen (pilpekarN) är sönder. Jay, 3 månader gammal och redan på sjykkhyys. Bra gjort Toshiba, bra gjort. Sitter här med min gamla laptop som är proppfull och där med svintrög. Kul.. I feel ya Joseph, I fucking feel ya. Idag ska jag dega i soffan, köpa lite stuff och träffa Sofie. Jiihajey, helt schönis dag.

MIN UDDA HOBBY

Bilder från Tenalaaaa...
Efter idag är jag alldeles slutkörd. Men G-U-D vad jag älskar att meka och peta på bilar. Jay. Nu vill jag ha en egen pärla att sköta om. Snart har jag. :) Blahablaha, ligger PANTAD i soffan just nu alltså, så jävla trött är jag. Så det är dags för mig att säga: GODNATT! Sleep tight. Imorgon har jag sovmorgon. Ahh♥

SUFFERING SURVIVING


Konstig bild från augusti.

Hejhopp. Jag raderade förra inlägget eftersom varendaste en jävel valde att missförstå det. No hard feelings och jag kommer överleva allting. :)

Idag var sista dagen på jobb igen på några veckor. Det var helt kul, fick simonitsa båtar nästan hela dagen. Nu ska jag till Tenala (!) och byta däck på bilar (m0ney) och äta hos farmor. PERUS. Så hörs vi sen, javadbra, heid0.

QUESTION Å ALLA MÅST SVARA :-(

2 favoritfylle sms från förra sommaren. Bara för att min uppdatering är lite seg just nu.
haha ja e så kåt att ja sku kunna kåta kåtisen
13 minuter senare:
haha ja e så kåt att ja sku borda googla andreas thorkildsen :)
vem fan kom på att fisa me fittan? K sa att folk gör sånt
Hey vet ni vad. Jag sku ju tatuera mig. Men mamma säger att jag får 100 euro om jag tänker på det ett halvår till. Så... jag har lite angst. 100 euro. Det är 2 jobbdagar (!). Haha, vad sku du ha gjort? Kan ju lika bra göra den i höst, då får jag ju den betald på sätt o vis, hehe... Dessutom tycker jag att augusti är höst så det är ju bara 3 månader dit!

å hon sku int ge de sådär annars bara, utan fö hon hadd lova att jag sku få..

VALVAKAN + TWITTER REKLAM


KAJ KUNNAS LÄSTE UPP MIN TWITTER KOMMENTAR I FST 5!!!! fast he va mamma som sa de å ja twittra de. :D

MY FAVORITE -93 GIRL, SHE'S 18 NOW




Igår firade vi fina Sofie som blev 18 i veckan. När schakki stack till krogen for jag och Alice till Prisses.
Vittu så Ekenäs. :D
Men igår var riktigt kul, tack och grattis än en gång bästaste Eivor!♥


16 APRIL 2011


Gammal (ish) random bild. Saknar inte min piercing längre (!!!) (men skulle aldrig kunna leva utan ögonbrynspiercingen)

Vi glömmer natten och fortsätter frammåt. Egentligen skulle ju jag ha tagit tatuering idag, men han som skulle laga den var sjuk så jag fixar den i veckan istället. På sätt och vis bra så får jag finslipa på detaljerna på tatueringen. :) Idag har jag sprungit genom Ekenäs centrum, sett på ett norskt fågelprogram (tack SVT...) och skrattat åt Ilkka. Det är lördag och Sofies 18 årsdag ska firas. Kommer nog bli en schönis kväll dehe ska ni få se! Ha en fin lördag, cause I will.

-

Sämsta natten och sämsta morgonen ever. 
Ekenäs, mina damer & herrar, Ekenäs.

ALKAA P:LLÄ LOPPUU A:LLA, HIENOO OLLA POHJANMAALLA






Random pics från torgfirandet av guldpojkarna i måndags

THANK GOD IT'S FRIDAY

8 fysiska jobbtimmar senare och jag är bokstavligt talat död. Solsting har jag lyckas få och jag som ALDRIG bränt mig (förutom lite då vi var på Gran Canaria) har bränt kinderna. Det är för fan april. Well, mina kinder är helt röda. Nätt. Passligt till påsken. Nej, nu ska jag sova så jag orkar socialisera mig lite ikväll. Godnatt!

TORSDAGEN DEN FJORTONDE


Idag har jag käkat pizza på den bästa pizzakedjan som finns med en fin vän named Lina, gått x antal km, saknat Vasas lokaltrafik och tackat ja till jobb imorgon. Alarmet ringer 05.00. Hur härligt är  inte det... Men det känns faktist skönt att få jobba! Annat kanske det känns imorgon klockan fem men orka oroa sig för morgondagens bekymmer idag? Knappast.

Btw, come on Blues! Int ett tredje silver föfan. LET THE DOGS OUT already!

MOST WANTED AT THE MOMENT


LEARN FINNISH

Don't you just love when that happens in your favorite tv-show :D Shelly in Big Bang Theory <3

Hej? Jag är mer död än levande. 6 timmar tåg och VR:s satans förseningar. Men det gick ganska snabbt tills vi kom till Böle. Hur svårt kan det vara att starta ett jävla tåg? JAG FATTAR INTE. Nå i alla fall, sista timmarna i Vasa spenderades först med Sonya på Wayne's och sedan adjö-talk med Josef på tågstationen. Nu ska jag vara i Ekenäs några veckor, kanske åker till Vasa i slutet av april ännu, får se hur det blir. Kanske förresten får jobba 4 dagar nästa vecka och då har jag pengar till 26 april när hockey-VM biljetterna till VM i Finland nästa år släpps!  AWESOME.

INGEN VANLIG DAG






...för det är Sofies 18-årsdag. GRATTIS! ♥ Love yooooou. Kändes som det var igår som vi satt i Semi och gunga, hade likadana tröjor och kepsar och for dit och spela basket. HAHA <3

WHITE TRASH PICTURE


Heips. Idag har jag inte gjort så mycket men alla viktigaste grejer på to do listan är överkryssade och nu väntar 2½ veckors "semester". Dock inkluderat lite jobb på Skåldö tror jag, men extra pengar kan behövas när man är ledig en längre tid. ;) For till stan en snabbis idag, tågstation -> banken, träffa Nicke sådär spontant, for till Hesburger (tack Nicklus) och nu är jag hemma och ska slösa hela kvällen på Big Bang Theory. Oh, lazy Tuesdays how I love you.

DEN HELIGA LÅDAN





AAAAAAAAAAAAAAH <3<3<3<3<3<3<33<33


STANDING HERE ON TOP OF THERE WORLD


Erik Riska.

Fin kväll på torget med dom absolut finaste hockeykillarna i historien. Nåväl, sedan 1995 i alla fall. Bildbomb kommer, var så säkra. Fick inga jättebra bilder direkt men jag tror nog ni gillar dom ändå. Har bara lite att kryssa av på to-do listan innan jag kan lägga ner tid på bloggen. Men förhoppningsvis är allt klart imorgonkväll. Hörs! Puss♥

SYNNYINMAA

Mima skrev ett inlägg nyligen som jag tyckte beskriver hur det är att vara finländare ganska bra. Läs HÄR !

"Den finländska flaggan är ganska simpel men när jag ser dessa två färger tillsammans blir jag helt varm inombords. Finland, jag älskar mitt hemland" Amen to that.



LA NUIT DERNIÉRE, J'AI RÊVÊ Á TOI


My role model & hero !

Godnatt. :)

RIGHT NOW


Årets först isglass & The Big Bang Theory. Helt okej, helt okej. Visste ni om att det är södern utomhus nuförtiden? Djizus krajst asså. And just for the record om ni inte ser det så kör jag osminkat idag. Skönt skit !

DAGENS SAKNAD:




Emelie, sommar och Sverige. 3 av dom absolut bästa sakerna här i livet. Sista bilden är inside joke men vi kan ju förstås låtsas att det handlar enbart om kortspel och inget annat.. :D

Snart är det sommar gottfolk, keep up the spirit! Perfecto väder idag, ska ut och cykla frivilligt idag igen. Vår♥

TRÖTT PÅ INGET, TRÖTT PÅ ALLT


Jag var precis ute och cyklade. Jag. För det första så hatar jag att cykla och för det andra är klockan inte ens tolv på en lördag. Well... det var motvind, jag svettades och... that's pretty much it. Egentligen borde jag städa, till banken (som la inte ens är öppen på helger?), till gymmet, till affärn, till tågstation etc. Men jag tror det blir en hemmadag och så tar jag alla måsten på måndag istället. Jeah. Och härmed börjar min softa lördag med sista avsnittet av Playa del Sol.

Have a good one !

NICKE: "EJE BLE LAANGT"

Saker jag aldrig kommer förstå del 1:
Hur en finländare inte kan veta vem Heikki Kovalainen är. Fyhelvete vad pinsamt. Jävla insnöade wannabe-svedu-pampeser. Sori nu ba, but hey, it's fucking true. Stäng av TV4 och börja lev i Finland !

Förresten så vann Blues idag = dom är i final. TOLD YA. IFK får fan inte vinna finalen. Jag tror steeenhårt på Blues och gör vad som helst för att kunna kolla en match i Helsingfors eller Esbo, 14 eller 15 april. Får se. Blir väl att köpa biljetter imorgon (eller när släpps dom) till nästa veckas matcher! Jay, vad kul. Jag har aldrig varit på SM-liiga finalmatcher, bara bronsmatch (Tappara-Jokerit 2007) och semifinaler (Blues-Kärpät 2008?). Ja, och så klart hundratals grundseriematcher. Älskar att 3:an och 9:an från grundserien möts i final. Heja Blues nu!

För tillfället kollar jag på Lettland - Finland. Eller kollar och kollar, köpte matchen på Katsomo för att ha en orsak att skjuta upp städningen och har det på i bakgrunden. Fast snart är det VM gottfolk. Då är det blodigt allvar dygnet runt. 22 dagar till nedsläpp.


Min tatska.

8 APRIL 2006



Idag är det exakt 5 år sedan vi åkte till Puerto Rico, GC. Boy, if I could turn back time, believe me - I would. På tal om GC så fick jag 3 (av 3) i kursen för spanska. Och något som jag inte berättat är att nästa år är jag en av dom som har chansen att åka på praktik 6 veckor till Gran Canaria i period 5. Får veta i juni om det blir av eller inte. spanskaläraren sa att jag får åka med , bara skolan får godkännande av någo bidrag. Håll tummarna !

Fast jag tror nog det blir en äkkilähdö i höst lagom vid 18-årsdagen till Gran Canaria. Eller varför inte julen. Då missar jag ingen hockey plus att jag slipper julen. Som mina followers vet är jag inget fan av just den högtiden. We'll see. Vi tar sommaren och sommarjobbet (host, money) först.

ROMPOTOMPOROKOTOMPTOM


Ja, ni ser väl att det är jag? Går igenom gamla bilder... Den här är 'bara' från i december -1o. Kvällen då Choffe vann ett vad och satte på mig (punkt) 5 tröjor, min Tappara-replica och ett par halsdukar. Ja, ni ser ju. Saknar dom där flummiga kvällarna ! Men så mycket har förändrats, på gott & ont, sen den tiden. Alltså för mig är 2010 och 2011 redan två helt skilda kapitel i mitt liv.

Tänk så mycket som har hänt sen... ja, december. Jag bor inte med dammsugarnörden utan med finusJosefinus, Pyykkö har flyttat och jag ser honom a-l-d-r-i-g nowadays, jag har fejdat merkonomlinjen (I'll be back), Sport har vunnit Mestis, ja, ni fattar. Fyfarao vad tiden går fort. Ibland alldeles för fort. Som nu. Imorgon är det sista dagen i skolan innan sommarlovet. Vilket i och för sig känns helt okej. Men annars, allt går jävligt fort. FÖR FORT.

TAMMISAARI-HELSINKI-VAASA









5 senaste dagarna i (delvis mobil)bilder - cheeeeeeeck.

DET VAR HÄR JAG EN GÅNG FÖDDES, DET VAR HÄR JAG FICK MITT NAMN

Genialiskt. Kort och gott; genialiskt.

BEAT THAT


Yo. Jag sitter på balkongen i +20 celsius och käkar jordgubbar, vad gör ni då?

PASILA - SEINÄJOKI PENDOLINO


Internet fungerar på tåget OCH JAG HAR FÖNSTERPLATS utan någon bredvid mig. Livet ler. Även om jag ser lite emo ut på bilden. Men det sitter faktist två bakom mig, palla att skämma ut sig med att ta egobilder liksom?

..

..

..

..

..

..





Eller så gör man det bara. Dom snackar förresten hockey där bakom och verkar inte veta ett piss, jag får lite nervis nog kyllä. Tacka vet jag mig själv. Nu -> ett par avsnitt Big Bang Theory.

11 DAYS


Om 11 dagar har jag ytterligare en tatuering. NAJS! Bossit? Josef? Jag tänker såklart inteeee avslöja vad jag ska tatuera innan det är gjort, förutom att det kommer bli på handleden. Några gissningar kanske?

Mamma och Josef får inte gissa. HEHEE

EKENÄS, PADAPAPAPA I'M LOVING IT?

Ska det vara såhär skönt att vara hemma i lilla Ekenäs?

Egentligen borde jag ju åkt till Vasa idag men nej det orkade jag inte... Åker imorgon eftermiddag istället. Det är ju inte som att jag missar något viktigt i skolan i alla fall. Idag missade jag hela 2 timmar och samma sak imorgon. Istället för att spendera dagen på tåget så fixade jag praktikplats på en fotoaffär här i Ekenäs! Time well spend, hell yeah. Där kommer jag vara 3 första veckorna i maj, jättekul! Ska fira det med några avsnitt av The Big Bang Theory, världens härligaste nördprogram. Jaaay meeee!! (ni som gillar Disney Channel fattar). See you

HÖR UPP ALLA GEEKS!


Någon som har samhällslära kurs 4 (?) boken "EU-Basfakta" att sälja ?
Maila [email protected] eller sms:a om ni har numret, I reeeeally need the motherfuckingbook.

IBLAND SÅ...


"Att bo i Vasa e som att bo på Island, de finns it någo Helsingfors i närhetn"
- undertecknad.

I'M A BIG GIRL NOW


Dekan-pizza, svensk tv, trevligt sällskap, polisdrömmar, jaffa lime, skrivblocket. Min söndag kort och gott.

LOVELY HELSINKI

Hej på er, jag har haft fullt upp idag ska ni veta med bl.a. att sitta på samma tåg till Helsingfors som André Wickström... Vad gör man när en man sett varenda YouTube-klipp med plötsligt sitter framför en på tåget?! Shit, vet ni hur svårt det var att försöka att låta bli hyperventilera eller skrika OMG I LOVE YOOOOOOOU!? Kul också att i morse såg jag på Solsidan, och det råkade vara ett avsnitt som han var med! :D

Nå, nu har jag lugnat ner mig i alla fall. Hitta inte så mycket som jag hade velat i Helsingfors, men fynda lite småsaker och har haft en jäkligt kulig dag! Jag. Älskar. Helsingfors. Sitter just och glor på tv med Choffe. Det är så konstigt att vara "hemma" i Ekenäs, är det alldeles för sällan. Morsan hade i alla fall köpt hem Prisses food (kärlek) så det ska jag tråma i mig. Fniiiiizz, nåja, hörs. Ha en bra lördag!


JätteGladTjej ba: "Mamma ta ett kort så jag får se hur jag ser ut NÄR VI INT HAR NÅ FITTANS HELFIGURSSPEGEL!"

LÄTTROAD UNGE I EKENÄS


Haahaaa lättroad, lite grann kanske? På tal om roligt, klicka här. Hahahaha! Årtiondets bästa bild. Ish.

1 APRIL

Break i vardagen needed så jag sticker hem till fulstan, aka Ekenäs, över helgen. Har inga speciella planer, funderar på att tigga lite pengar av fashan (Aziiiiiiiz) så jag kan sticka till stadin för att kolla på hockey på lördagen, men får se. Nu ska jag börja packa och ladda inför den där jätteroliga tågresan på 5-6 timmar. Big sigh. Ni som vill möta upp mig med välkomstsång och jubel kan söka er till Karis tågstation runt 20.00 (nja, men min skjuts får gärna dyka upp då). 

Förresten, 1 april. How sucky.

WEHEARTIT


RSS 2.0