YHEKSÄNKYMMENTÄ YKSI


!!!!!!!!!!!! <33235456443544433 (copyright såklart)

Favoriten är kvar nästa säsong, hur underbart? Jag är lite löjlig med det här med favoritspelare, jag vet. Jag är snart 18 och håller fortfarande på med att klippa ut bilder på favoritspelaren från dagstidningen, osv. Höhö, that's just me. Jag undrar om jag någonsin kommer sluta med det? Eller om jag blir en såndär creepy-mommo på stan som gör och går med kläder av gamla hockeybilder typ? Haaha!

Kommentarer
Postat av: Cami

Haha så kan de gå :D Jooo den e heit :> det dåliga med den e att de kommer att kännas jätte fittit att sälja den sen nångång för den e så kiva :P

2011-04-29 @ 21:25:16
URL: http://reminiscences.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hej!

Jag heter Madeleine och studerar just nu på högskola. Jag skriver för tillfället på en D-uppsats som kommer att handla om bloggares syn vad som är privat vs. offentligt samt. hur man bloggar och varför. Som underlag för uppsatsen kommer jag att genomföra en enkätstudie och undrar därför om du skulle kunna tänka dig att delta i denna. Enkäten kommer att läggas ut på internet och du svarar anonymt. Den kommer gissningsvis ta mellan 5-15 minuter att fylla i. Själva enkätundersökningen kommer att äga rum första veckan i maj.



Jag vore tacksam om du kunde meddela i ett mail om du kan tänka dig att ställa upp. Även om du inte vill vara med skulle det underlätta om du ville meddela detta.



Vänliga hälsningar

Madeleine

2011-04-29 @ 21:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0