AGAINST ALL ODDS

HERREGUD! Jag är i en minihock just nu. Ett par andra pampeser också kan jag tro (kallade jag just mig själv omedvetet och inbakat för 'pampes'?). Sport vann nämligen första semifinalen på bortaplan med 2-3. Det var ganska så jävla BOSSIT gjort! 1-0 i matcher, bäst av 5 som gäller. Nästa match är på onsdag i Vasa. I'm there, du också va

Ja, det var "bara" det jag ville säga... W00P!


DAG TVÅ I EKENÄS


Nu börjar jag faktist längta helt sjukt mycket hem. Ja, hem. Till Vasa. Ociviliserade, underbara Vasa. Jag längtar verkligen så att det känns i hela kroppen. Jag vill inte vara i ännu-mer-ociviliserade Ekenäs längre. Tvi. Jag kan inte verbalisera känslan men just nu vill jag bara hem. Hem dit där inte en jävel säger hej glatt på stan och så fort man vänt ryggen åt kommer skitsnacket. Kanske jag inbillar mig. Spelar ingen roll, i Vasa känns allt bra. Min säkerhetsbubbla liksom.

Sen längtar jag till onsdagen, semifinal nummer 2 på g i Vasa då. Semifinal nummer 1 spelas ikväll i Kouvola. Är såpass nära att jag ångrar att jag inte planerat att åka dit idag. Idén slog mig just. Vittu.

IT'S NEVER GOOD TO LIVE IN THE PAST


Tjenispenis. Jag har haft en sjukt stressig söndag som började i Tenala med släktingar och middag. Var där ganska länge och for sen till fd styvpappa F efter bilderna från Spanien (datorn jag hade dom på har crashat) och sen for jag en stund till Sofie och bara prata skit. Godkänd söndag. For your information hade jag en ful-dag idag, så är det alltid när jag har med kameran till Sofie och vi har inte en endaste en bra bild på oss två... Och kommer nog fan aldrig få heller. Tydligen!

Ikväll: Solsidan + Time Out med Wilma och Choffe. Najs!

THE SPACEMAN SAYS: EVERYBODY LOOK DOWN, IT'S ALL IN YOUR MIND


Foto: Th.

Annars trvis jag med att vara ensam.  Jag tycker om att tänka.
Det gjorde jag som liten också. 
Helst ser jag andra människor som publik.  Det är enklare så.
Då vet jag hur jag ska förhålla mig till dem. Här är jag och där är de, om du förstår.


FROM THE TEMPLE WALLS TO THE N.Y NIGHT




Några av bilderna från igår. Resten kommer på FB lite senare. Det var i alla fall superkul igår, en perfekt fredag! Ska snart kolla på Melodifestivalen med Choffe som jag drog med till Ekenäs. Känns ganska skönt att vara "hemma" faktist. Fnissfniss, nu ska jag checka på tv för första gången på 2 månader (!!!! så om ni ursäktar...).


A PICTURE FROM YESTERDAY


Höhö. Mer bilder får ni när jag hittat hem till Ekenäs, alltså nångång ikväll. Så småningom väntar 6 timmar tåg och det känns sisådär att spendera en lördag på tåget. Tur att jag har en hel del bilder från igår att gå igenom samt några osedda filmer. Nu ska jag ta en snabb dusch och packa det sista. No panic, klockan är ju bara 09:30. 3 timmar innan jag måste börja gå (GÅ!!!) till tågstationen. Anyhow, ha en bra lördag!


PARTY LIKE WE'RE 18

>







För er som inte förstod har vi födisparty slash inflyttningsfest här idag. Och ovan ser ni den musik som kommer höras på Högbacken tills det är dags att sätta sig på tåget till Ekenäs. Alltså about 12:22 imorgon. We gotta make this night awesome.

THIS IS HOW WE LIKE TO LIVE OUR LIVES


Idag var det dags att inviga shortsen. Inte för att det bara var -10 ute (hurra), utan för att jag sku städa. Jag har nästan alltid shorts när jag städar. Intressekramp, anyone? Nu ska jag anyhow ta paus i städandet (men behålla shortsen på) och kolla på Sällskapsresan (!!!IGEN!!11) och äta jaffakex. Nu måste väl någon ändå ha intressekramp? Joo?

PS, jag fick bort inställningen att datumen finns med på alla bilder. Efter sisådär 5 år. Grääz Sebbe!


VÄLKOMMEN DU FINA FREDAG


Dagens födelsedagsbarn i Cittarin.

Efter en stressig (men) bra dag har jag äntligen hittat till sängen och jag tycker faktist jag är värd sovmorgonen imorgon. For till Rax efter skolan med födelsedagsbarnet och där åt vi såklart så mycket vi orkade. Skulle sen till Anttila efter en dvd-serie och i Anttila gjorde vi en legendarisk upptäckt. Eller egentligen fatta vi först grejen när vi kom hem. Folk som inte gillar hockey vet inte hur mycket kul dom går miste om. Can't wait att fara på en Red Ducks match nu!

Imorgon invaderas vår lägenhet av K:stadsbor (och annat löst folk) som t.o.m ska sova här över natten, vilket betyder att vi ska dunka musik och glömma våra bekymmer för en natt- ish. Helt ok fredag på kommande. Kommer ha det aningen stressigt imorgon och på lördag flyr jag söderut för några dagar. Inget speciellt, bara Ekenäs. Har inte alls lust med sportlov just nu, jag som kommit så bra in i vardagen. I hope I won't fuck it up. (som på höstlovet...)

"Nä, nu fick jag lejdon...", buenas noches!

CONRATULATIONS AND JUBILATIONS



Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min farmor år!!!!!!1111 Ja och så fyller hon ena på bild också år. Nämligen tjejen jag delar toa med. Also known as sambo-Josef / best friend of all time! Det tar lite emot att säga att hon fyller 16 för det känns som att hon varit 16 since our first date när vi cyklade runt i Brändö, åt Donken mat och pratade om hål, träffade Osala på Cittarin, upptäckte Tiklas, tog min Ben&Jerry-oskuld, angstade hårt hela hösten, snackade skit om allt och alla, när vi snodde en söndrig cykel, mötte på Halava och Joos stirra i golvet, märkte att hela jävla hockeylaget är beroende av café Görans, gick på lägenhetsvisning, flyttade tillsammans, skrattade så vi grät x5000 gånger... okej, ni fattar. HON ÄR BÄST OCH HON FYLLER ÅR IDAG. SKRIV GRATTIS HÄR ELLER DÖ!


Innan jag flytta till Vasa sa jag åt alla att: "joo man kommer ju säkert få bra kompisar men int får man nu nån jättebra tror ja... int sådär första åre i alla fall"... och så träffa jag Joosen andra dagen jag bodde i Vasa... ;pPppP

GRATTIS JOSEPH! ♥



NU HAR LEKI LOMA



Skicka LeKi på semester - check.

Badbollar och sånt på Kopparön. Muy bien jobbat killar. 3-0 i matcher säger det mesta. Nu väntar KooKoo i semifinalmatcherna. Blir hundra gånger tuffare än matcherna mot LeKi, men ingenting är omöjligt. Awesome. Publikrekord för säsongen på dagens match förresten. SNAJS!

Jag hoppas by the way att ni överlevde den dåliga bildkvaliteten? Nokia N900 it is.

DET HÄR ÄR EN SVENSK RUBRIK

Hot stuff.

Just my luck. Ni vet det där med att jag sa att idag kommer bli awesome? Visst kan idag bli awesome men början på dagen känns sådär. Jag hade två val att söka mig till dit vi skulle med skolan idag, buss eller skjuts. Självklart missar jag både och trots att jag var i tid. Och nästa timme börjar om 3 timmar. Det är sånahär gånger man är glad att man bor 200 meter från skolan, så nu blir det att kolla på film (The Myth) här hemma och först gå till spanskan som börjar 11.

Märkte inte förrän nyss när jag skrolla igenom min blogg att alla rubriker varit på engelska och att alla bilder/klipp alltid varit först i inlägget. Måste bli ändring på det. Eller kanske inte det där med bild&klipp för det såg ganska städat ut. Heh.

SOME MOVIES COMES WITH MEMORIES



Måste kolla den här innan jag går och lägger mig, tidernas skönaste film! ♥

Har förresten försökt övervinna all negativitet och ställt in mig på att imorgon ska bli en awesome dag. Eller en vanligt bra dag, det duger också. Jag orkar inte med mer negativitet just nu. Nåh, det är hockey imorgon, och vinner Sport (det gör dom) så är dom klara för semifinal! AWESOME!!! Så imorgon kan inte annat än bli bra! Jei. Sov gott y'all. Pussmoi

THE TIME BEFORE NIKON D3000


Hmm, september 09. Minns inte så mycket från det men jag var till Borgå på Chrises 16-årsbileet och dagen efter hade han match(er), lyckat!


Emelie kom på besök till Finland i februari 2010 och vi besökte Kampen där vi blev "påkomna" på toa, haha!


Finally börja isen smälta och snön försvinna, april.


Jag var pinsamt nog på Thomas Ledin konsert i Åbo (april). Jag drog ned medelåldern med sisådär 50 år.


Skolan var fettnajs, älska tian!


Wilma var charmig som vanligt. Märk Ledin-dvd:n i bakgrunden, haha...


Familjen fick för sig att besöka Jakobstad, även det i april.


På hotellet i Jakobstad var jag glad!


I maj (eller var det här april?) blev det härlig vår i Ekenäs.


Vi gjorde en spontan familjetripp till Stockholm med morsan och lillebror i mitten av maj för att fira att jag hade grundskolan undan!


Kan Djurgården utan till så fick guida brorsan.


...som fastnade lite här och där påvägen till Junibacken.


Beroende spel på båten.


I början av juni sluta mina polare 1:an i gymnasiet. Avslutning hos Vici. Lalle, Sofie och jag. Vacker bild...


Senare samma kväll...


As said: Thank God we grew up och thank god att jag skaffa en bättre kamera! Kände helt enkelt för att dokumentera cirka ett halvår av mitt liv. Halvåret efter detta halvår blev bättre, på sätt och vis. Vasa baby! Men när jag tänker efter så var den här tiden ganska mysig också (synd ba att man va ful som stryk :--D).

DREAMS ARE COMING TRUE



Idag ser jag ut som en trollunge. Full fart. Första slutspelsmatchen äger rum idaaag med nedsläpp kello 18:30 så jag ska så småningom (well, om 1h) dra mig till ishallen för att skrika mig hes* tillsammans med cirka 3000 andra. Yei!

*för jag är ju inte alls hes redan. Får knappt ut någo ljud just nu, men jag ska göra mitt bästa...


SO TAKE A LOOK AT ME NOW

En förkyld jag som snart hostar sönder ska smitta ner stan genom att besöka Subway och slsöa lite pengar på våriga kläder [förhoppningsvis]. Kvällens hockey börjar 18:30, kommer bli great, vinsten är självklar.

Idag morse gick jag igenom 80% av alla bilder på gamla datorn och lade dom till den nya. Tog bara 2-3 timmar... Sweet. Nå, känns bra att ha dom på en dator som inte crashar inom närmsta framtiden. Och talking about old pictures: Thank God we grew up! Nog kommer vi säga så ännu om några år om hur vi ser ut nu också. Men jag får  ångest när jag ser på bilder från bara några månader tillbaks! Fan vad mycket jag har ändrats bara från t.ex. maj 2010. Tänkte lägga in en bildbomb från the past senare idag om jag är på det humöret. :D

Är avundsjuk på dom som är i min ålder och lägger in bilder "jag och kompis för 3 år sen", jag sku aldrig kunna göra det för jag var sjukt ful. Haha, fyfan!

RSS 2.0