SUNDAYS SUCKS

Vad är det med söndagar, varför är dom så enormt tråkiga? Alltid? Man får ingenting gjort liksom. Despite that så har jag varit på en länk idag, visserligen en jävligt kort 15 minutare men ändå. Det är nog inte mer än så som jag orkar röra på min feta röv idag. Min inspis är alltid på noll, på söndagar. Jobbigt det där. Snart, när skolan börjar, förstår man charmen med helgerna igen. Ahh, jag saknar skolan. (och Skåtar haha <3) Follt friskt... Nu ska jag iaf ruttna framför någo skitprogram på tv:n som man typ har sett 30 gånger redan, hejsvejs

TVÅ FRÅN STOCKHOLMbilderna stuulna från Emelies blogg:)

HATKÄRLEKEN TILL FOTBOLLEN


Alla vet att Finland inte är en fotbollsnation. Men vi hoppas ändå på att en vacker dag kvala oss in till EM eller VM. Dock kan vi efter kvällens dragning om vilka grupper det är till VM-kvalet konstatera att det inte blir 2014. Finland är i samma grupp som Frankrike, Spanien, Georgien och Vitryssland. Suck. Nästa mästerskapsarrangeman-hopp ligger på EM 2016. Och då är Litmanen, like what, 80 år? Kan inte en fotbolls-Granlund dyka upp snart!?

Finland har aldrig spelat i EM eller VM. "Bara" OS. 1936, 52, 80... och nångång till som jag inte minns. Länge sen i alla fall. Inte på min livstid, om vi säger så. Sorgligt saldo. Litmanen, Forssell, Johansson, Sparv och Jeremenko i all ära men vi får nog vänta några decennier på mästerskapsarrangemang. Förhoppningsvis under min livstid. Heh.

by the way, finländska ishockeyspelare börjar hitta till twitter. Lepistö var först ut, sen Osala, numera även Jarkko Ruutu, Mikko Lehtonen och Nemo Nieminen. Hurja! Check'em out @jarkkoruutu, @mikkolehtonen, @TampereenPoika


NÄSTSISTA JULI TVÅTUSENELVA

Idag har jag
+ upptäckt att min plattång genomgått en mystisk död i natt?.. RIP
+ köpt en ny plattång som inte är lika bra som den gamla.
+ delat min sista EU-Etelä tidning någonsin.
+ sett på alla Youtubeklipp med Sport som finns.
+ varit ute och länkat cirka 1 timme (påriktigt).
+ svettats ihjäl (inte bara p.g.a länken).
+ beställt tatueringstid.
+ sparat alla "skit"kommentarer med IP-adresserna på datorn, I'M WATCHING YOU BITCHES

OH, FUCK OFF

Har fått helt sjuka kommentarer dom senaste dagarna , jag börjar bli TRÖTT PÅ DET NU. Jag hatar anonyma kommentarer, egentligen också om dom är "bra". Varför är man anonym liksom? Och "elaka" anonyma kommentarer är nog mest patetiskt. Man har liksom inget att komma med egentligen, är du anonym så är din åsikt inte ÄKTA förstå det! Skulle det va någon random svenskar som skulle skriva skulle jag inte bry mig, men gjorde just en research av IP-adresserna och alla var från Espoo/Helsinki typ. Grattis. UT Å SEGLA ME ERA SEGELBÅTAR ISTÄLLE ?!

OM DU INTE GILLAR MIG, ELLER OM DU INTE KÄNNER MIG SÅ KAN DU VÄL LÅTA BLI ATT LÄSA MIN BLOGG OM DEN STÖR DIG SÅ JÄVLA MYYCKEET !? Idioter.

JAG ÄR EN VINTERMÄNNISKADet här var bättre tider, helt enkelt. Jag förstår inte varför jag har så emot den årstid som är nu, helvetessommaren. Jag tål det inte, har aldrig någonsin egentligen gillat sommaren. Skönt första dagarna att fritera fläsket på beachen, ta en kall på terassen och äta glass i +30. Men det sku räcka där, efter en vecka eller två. Jag är levande död på somrarna, jag finns inte. Jag bara glider igenom och hoppas att dagarna ska gå fort.

Men snart. Snart. Mot ljusare tider. Eller ja, inte bokstavligt. Snarare: mot mörkare dagar. Och nätter med för den delen. Inte som nu, ljust hela tiden. Man vet inte om klockan är 3 på natten eller dagen. Mot kalla äventyr och snökrig. Tiden då man kan ha stora hoodien att mysa i. En normal kroppstemperatur, ni vet. Varma kakaon på Waynes och proppfulla lokalbussar till Suvilahti. Mm, mys... Snart! ♥

HIAAANO OOOLLA TAMMISAARES.. NOOT

Ni vet den där "down"perioden man har  efter en resa? I'm still there. På botten. Längst ner. Med pms. Gud. Ingenting händer. Dessutom är det 50 grader varmt och kvalmigt, så man får livsångest. Påriktigt. Seriöst, ha svettas sönder idag och jag skojar inte när jag säger att sommaren suger Jukuritballe. Har ni hört mig säga det förut? Neeej aaaaldriiig... Fuck summer, helt oigeesti. Njuter någon idiot av denhär hettan eller? OIGEEEESHTI?

Planerar min tatuering. Lite ljus i tunneln. Ja, och Vaasa Cup (hockeyn, inte fotbollen) är om exakt 2 veckor. Så if I'd get myself a little bit together nåra dagar, så beger jag mig sen till Vasa och tar tag i det riktiga livet. Sounds like a plan.Hörs. Typ.


SWERIGE - DAG 2: HEMMÅT


DUSCH OCH GODNATT

Idag har jag varit på länk med den killen som behandlar mig med enorm respekt och tror jag är superman. Alltså min lillebror. Vi sprang och svettades i cirka 1 hel timme. Bra gjort. Sen någongång i vårt seriösa samtal (jorå, det går att snacka seriöst med en 10-åring) kom jag fram till att jag saknar handbollen så utav helvete. Den enda saken jag någonsin varit bäst på. Men hårt liv, nu lever jag i Vasa och där vet folket knappt vad handboll är... Hårt, som sagt.

Måste börja någon sport i höst. Innebandy eller ishockey. Punkt slut. (jag kommer ändå inte orka haha)

Var också på pizza med Sofie idag, sen fyndade vi kläder och stuff i Ekenäs. Fynda. I Ekenäs. Påriktigt! Sjukt.

SWERIGE - DAG 2: EMELIE
Först flummade vi runt på Stockholms gator. Mys. Sen mötte vi en mystisk man som ville att vi skulle betala för att se honom i Boratkläder. Han var skön. Jag ba "jag är från Finland" för jag blev lite rädd, och sprang därifrån. Perus Stockholm.


Vi for till Kungshallen (motsvarighet till matområdet nere i Kamppen) för att äta. Kebab, förstås. Orkade äta kanske 25% av portionen, sen glodde vi på killarna i bordet bredvid som trodde vi var dumma i huvudet.


Hoppsan. Blev lite fel där... Hon gick jävligt snabbt kan jag säga! Perus Stockholm...


Sen satt vi typ en timme på Waynes och snackade lite om bl.a. nyåret. HAHA. Fick veta lite trevliga detaljer. Fan vad jag är smart när jag är full. :D Vilka var tvillingarna? Och var gick allt fel egentligen...

Jag saknar henne redan. :( Jobbigt, att det är ett jävla hav emellan oss. Världens bästa Emelieee. ♥

WHAT WOULD STUDENTS WEAR IF H&M DIDN'T EXIST?


Det är lite fuckingbra att HM har det bästa sminket. Förut köpte jag puder från Clinique för 40 euro, numera betalar jag 3,95 för det på HM. Precis lika bra och ungefär samma mängd. Sjukt skit. God bless HM.

Idag har inte varit en bra dag. PMSx3000, cykelpunka, allt fel. Mensvärk (for the record). Så utav helvete. Men så for jag på en fika med finaste Astrid och så kändes allt lite bättre igen. Vi snackade bl.a. lite om idioten från Norge, fan vad sorgligt det är egentligen. Och att idioten inte förstod att skjuta sig själv ens. Suck. Bara de oskyldiga ungdomarna. Dessutom får svinet precis som han vill genom all media. Han är stolt över vad han åstadkommit. Alltså nä fyfan säger jag bara, what's wrong with this world!?

Anyhow, all min kärlek till Norge ->


"Lille fredfulle Norge viser verden hvordan man bør takle situasjoner som dette. Akkurat nå vil jeg rangere Norge som det største landet i verden, jeg har aldri sett noe lignende"
-Barack Obama


SWERIGE - DAG 1: FAMILJEDAG
Fredagen alltså. Det är ok att vara barnslig ibland. Junibacken är underbart. Kanske tycker jag det för att jag varit där varje sommar sedan jag var riktigt liten. Man får alltså åka ett sagotåg där (omg det här låter löjligt) som är en sum up av Asitrd Lindgrens kändaste sagor. Det är så nostalgiskt underbart på något vis. Efter Junibacken for vi till Aquarium på lillebrors begäran. Så kan man också spendera en fredag i Stockholm. Det var riktigt skönt faktist, med en lugn familjedag. Sådana behövs ibland. Bilder från lördagen med Emelie kommer snart också. :)

Sen att vårt hotell var 10 m från Cityterminalen och Centralstation kan man ju inte klaga på. Precis i centrum alltså. Kärlek. Det är så skönt att bo på hotell ibland (speciellt om det är mitt i Sthlm) och med hotellfrukost - k ä r l e k.

OH WHAT A DAY...

Idag har varit en dag som jag inte gjort ett skit. Alltså bokstavligt. Bara luggit inne och varit på en snabb länktur. 15 minuter typ. Jag dog. Flåsade sönder. Bra med resor med mat, cigg och alkohol... Not. Seriöst, jag måste sluta röka. Har idag, från soffan, hunnit tänka på att jag saknar Vasa och att jag sku vilja streama min blogg till Papper.fi. Bara för att se hur många som sku läsa den där. Någon som vet hur man streamar till Papper? Josef?

Imorgon mer bilder från Sveariket, fika med Astrid och frissatid (jeu, pannluggen ryker).

Tills vidare:

hihii

SWERIGE - VÄGEN DITALLA ÄLSKAR NORRLAND

Efter Sverigeresan fick jag som jag alltid får - SVERIGEHÄTÄ. Vem får inte liksom... Det är sådär när man är i ett land där dom talar ens modersmål (BARA EN SÅN SAK!), man tycker det är bra. Det är så sjukt bekvämt helt enkelt. Man är ju uppväxt med det, svenska kanaler och svensk media. Svenska filmer, svenska julkalendern, Astrid Lindgren. Stuff like that. Det är "hemma" på ett vis. Saknar den där Linköpinglängtan som jag hade då en tid, jag var liksom 5 före att flytta dit för ett år sedan. Helt sjukt, jag kunde bo där nu. Wierd, huh? Jag ÄLSKAR Finland, men det känns som att jag har 2 hemländer liksom. Jag är knappast ensam finlandssvensk om att känna så. Tror dom flesta finlandssvenskar känner så på något vis, någongång i livet. Känns FEL att känna så, men ändå rätt. Och jävligt confusing. Var är det man hör hemma egentligen ? Svamlar jag ? haha..

Åh, jag blir helt röriger i hovo mitt. :D Nåjå, men nu känns det som att jag kan hela Östergötland och halva Stockholm, känner mig sådär småningom redo för att besöka ... NORRLAND ! Umeå und Skellefteå - just bring it on.HEMMA ÄR FINT


Stockholm är alldeles för kaotiskt för mig, men en fredag klockan 10 var det passligt lugnt.

Jojo, jag är hemma. Trött som satan. Fast det har varit riktigt kiva, men ni vet när man kommer hem från en resa och man ba:" AAAH - DUUSCH!, AAAH - MAAT! <3<3<3"? Jag har liksom fastnat i det stadiet, så: later.

pssssss glöm int pretty little liars på tv3 idaaaaaag

TILLBAKS PÅ SÖNDAG


BRB, STOCKHOLM ---->>


END OF AN ERA

Filmen var ju påriktigt bäst. Kände mig som ett litet barn där och hade munnen öppen som någon retard typ halva filmen, haha. Nejmenpåriktigt, sorgligt att det tar slut, man är ju ändå uppväxt med Harry Potter! OCH DEN VA SÅÅ BRAAAH ♥


2003 när den här killen blev känd var SÅÅÅÅÅ käär. :-D Haha men låten är fortfarande b ä s t !

BEACHDAY


Igår gjorde jag inget speciellt, förutom att jag var på en stundvis iskall - stundvis kokhet strand med C. Idag är det jävlabraväder hela dagen hoppas jag, så jag är on my way to beachen. Och ikväll ska jag på Harry Potter filmen, fan vad sorgligt att det tar slut egentligen. Jag har aldrig varit någo jättestort HP-fan men hey, alla har någon koppling till HP oavsett om man vill eller inte. Minns ni när det fanns en Hogwartshemsida som alla nördade då en tid? Hahahha..

NU: Beachen

MITT EGET LILLA PARADISI love you Croatia

Det absolut vackraste landet i världen ♥,
kan inte fatta att det just idag var sisådär 4 år sen jag var där sist. 07 alltså.
4 år sen jag var i södern, better change that SOON...

RUTERDAM

Idag var jag på kaffe med Lina. hennes blogg är förresten super. Faktist den enda blogg som jag läser varenda ord och ser varenda youtube-klipp hon embeddar. Bara det hon skrev om kärlek får seja sitt :

"Att de flesta faktist hittar den där sin sedan i något skede i livet är ju helt knäppt. Allt hänger så på slumpen. Om man råkar vara på samma ställe, råkar vara öppen för en ny kärlek just då mentalt, att nån tar ett steg i stället för att inte våga, att nån ler, att nån besvarar leendet, att nån säger rätt ord, att nån säger just rätt fel ord, att nån har på sig en likadan kavaj, att man är på samma tåg. Det hänger på så lite, att chansen går förbi eller att det råkar bli rätt."


GOD JUL SVERIGE!

"Ruotsalaisilla on tulos aika kurja joulu.... Vain yksi kuusi :)"

STOCKHOLM, TUKHOLMA, EL STOCOLMO


Mamma bytte ut Vasa mot Stockholm. Så jag är alltså i Ekenäs ännu... Vi åker till Stockholm på torsdag och kommer hem på lördag. Jag är excited! Har inte varit i Sverige sedan det dramatiska nyåret eller sedan Sverige förlora hockey-VM. Hehehe! Nånej, men det ska påriktigt bli kul! Troligtvis kommer jag äntligen få träffa Emelie igen också. Frågan är bara huuuur jag ska orka vänta till torsdagen!?

(inför vm-finalen sa vår familj att om Sverige vinner far vi ALDRIG mer dit! så tur att dom förlora :D)

TRE BILDER FRÅN FREDAGEN

SNART BÖRJAR DET IGEN

Det jag kommer ihåg från förra säsongen är svett, köas efter biljetter och glädjetårar. Och jag minns mycket väl hur trångt det var i Vasa arena under kvarts/semi/final och ligakval. Det var slutsålt på 20 minuter och på ståplats fick man inte rum att applådera. Vi stod som packade sillar där.

Men såhär såg det faktist ut i september...


Sports match inte Red Ducks........... OVANT och konstigt om du frågar mig! men stämningen var förstås inte dålig, som vanligt. God bless Vasas hockeykultur.

NOT A GOOD HANGOVER

Har luggit handikappad i soffan hela dagen... Igår var nog riktigt kiva faktist, blev först Horsbäck sen till stan några timmar, och sen via Pälli hem. Cykla hem vittu jag vet inte hur många gånger jag föll (men min cykel är också lite wierd och söndrig). Men tack alla för allt igår, speciellt till kyytina och Pälli.

Just nu har jag sån jäkla leidon på min blogg att herregud. Jag orkar inte ladda hit någo bilder nu, jag orkar inte skriva någo skit hit för jag tänker för mycket på vad jag skriver och hur jag skriver det. Ni vet hur alla har en egen bloggdesign och stil på att blogga? I don't. Jättehemskt i-landsproblem jag vet... men det e faktist störande! Förut skrev jag alltid sådär punktåpricka och korrekt etc, men nu orkar jag inte. Trubbel i bloggparadiset, jorå. Bloggpaus? Kanske? whatever, imorgon ska jag till Vaasa. ♥

EN TRÅKIGER LISTAA

1. Jag har insett att min senaste kyss var med den enda jag nånsin verkligenverkligen älskat
2. Jag lyssnar på Australian top model i bakgrunden
3. Jag pratar dialekt lol
4. Jag tycker om att jag snart fyller 18 ;)
5. Igår var jag på stranden
6. Min första riktiga kyss var jäkligt wierd. Sommaren 09 var ju som den var.. :D
7. Jag avskyr när folk ljuger
8. Kärleken är drivkraften i livet
9. Jag gillar att fjantta meeeeej
10. Jag kommer alltid älska hockey :D
11. Jag är hemligt förälskad i - #91
12. Sist jag grät var minns inte ens
13. När jag är glad är jag skitsöt lol
14. När jag vaknar på morgonen är mitt hår jäkligt krulligt
15. Innan jag går och lägger mig kollar jag Twitter på telefon
16. Just nu tänker jag på att jag borde göra mig klar, Alice är snart här
18. Idag har jag köpt en engångskamera!
19. I natt festar vi!
20. I morgon har vi nog krabbiiiiiis
21. Jag vill alltid vara frisk

ONNEKS OLKOON


Idag fyller min Allis-Ballis år. 18!!! Herreguuud time flies by liksom. :D Detta ska förståss FIRAS! Får se vart det bär av men det lutar mot Horsbäck när både Jerkku och Laura firar sin 18-årsdag där innan utgång. Får se, hur som helst: Grattis Alice! (och Laura, och Jeremi :D)

det är faktist Alice som drog med mig på min livs första hockeymatch & därmed väckte mitt intresse för hockey, häähä, she's the guilty one.

14 JULY 2011

For igår ut med Ida och Laura och sen på bilcruis med några andra också. Älskar när man är ledig och kan göra vad som helst, när som helst, man har tid med allt. :D Skönt skit. Aaaah, nog för att det känns bra att jobba också. Men det känns ganska kungligt att vara ledig nu nästan 4 veckor! Idagmorse fick jag tydligen någo fel i huvudet och for till stranden och catcha bruna, låg där typ 3 timmar och nu är jag hemma och väntar på att någonting ska hända... RASTLÖS JO HEJSSAN!

Mittiallt var Birger Q där på stranden och ville mysa igen, hahah sötiiiz
"Nej men ja lovar hede e samma krååko !!"


BirgeR♥

MEN NU HAR JAG MISSAT HALVA AVSNITTET AV FAMILJEN ANNORLUNDA TACK VARE DET HÄR BLOGGINLÄGGET SÅ NU ÄR JAG ON MY WAY TO SOFFAN O SI PÅ DE, HEIDÅ

I LOVE CLOUDSChilldillpäivä med soon-to-be-18-åringen. Vi var bl.a. ut och köra lite skÅÅter (jag körde på en stillastående traktor bl.a. haha bra Sarah, längtar efter att få köra bil ...), sen for Allis efter Bugsmat åt sig som vi åt på en tom Knipnässtrand och sedan delade vi lite tidningar. Nu är jag slut så utav helvete och jag har nog aldrig varit mer sugen på pätkis.. Öum, jo, he va he, häjtå!

Aijo vi fick en ny kaveri på strandN å. Syötin..


Birger Qvack

SOMMARLOV


Idag sluta jag jobbet. Av många anledningar. De känns både bra och dåligt. Men nog e det skönt att i stort sett ha sommarlov nu. Ha lärt mig grymt mycket på ABC och på fredag får jag som sagt lön och då kommer jag säkert ångra att jag sluta. Chefen över paikkan är världens bästa chef (oikeesti!) och helt awesome - bor du i Raseborg och vill ha sommarjobb nästa sommar eller bara timjobb över vintern typ så sök dit! Rekommenderar nog. Men du måst nog ha skinn på näsan å sådä.. Men jaja, nu känns de bra att typ va ledig tills augusti (delar ju ännu tidningar hahaha..).

Var ut en stund ikväll med Ida och Soffan och imorgon är jag LEDIG LEDIG LEDIG. Skyönt skit. :) Fick planer för fredagen och det känns helt jees, ha ju jobba varje helg hittills å int alls chilla/festa någo!

Roligast av allt var att betjäna Mr. Polis och Mr. Bankman. Haha, score.
Sen när man jobbar i affär får man nog möta på mycket onöjda kunder men också mycket trevliga och också en hel del snygga..... :D

Efter att ha jobbat påriktigt (man sommarjobbar inte om man är barnvakt eller plockar ärtor från "lande") så kan jag säga att jag uppskattar pengar mycket MYCKET mer än förut!

Sori långt inlägg. Hoppas nån orka läsa, o om inte så gör det inget. Det va inge viktigt egentligen. l0ls


DEN ALLTID LIKA STORA FRÅGAN

Ska jag spara min pannlugg eller klippa den ? Spara eller hur? Visst e det bättre att spara? Vaa? Eller? Då kan jag ju klippa den sen om jag ångrar mig men inte tvärtom. You see? Alltså shit, vilka problem man har egentligen. Det här har jag suttit och fundera på några veckor nu...


Pannlugg/utan (jävla bra bild men jag har haft pannlugg typ all my life ju)

Men nu e det ju bra med pannlugg också. Alltså oikeesti, vittu vilka problem man har.

QUE?


ok ?


LITTLE BALLLLL OF FURRRR


Världens coolast Pampesfaija fyller 24 idag! Grattis Nicke :)

I CALLED AND SAID I'M SICK


Förstår ni hur stressad jag är när jag köpte en skvallerskittidning i mitten av juni och tänkte "jag läser den när jag har lite tid över" och faktum är att jag har fortfarande inte ens öppnat den? You see? Give me a fucking break!!! Sommar"LOV" my ass. Jag saknar SKOLAN!!

ÄRSYTTÄVÄÄ

Har jobbat hela helgen (+ imorgon) så här har inte hänt ett skit kan jag ju säga. Men jag har inga minnesluckor och hedern i behåll. Dessutom är det lönedag för majjunijuli på fredag. JÄVLAR vad skönt. Jag vill förresten ha en snygg STOR lompakko (öö plånbok?) med plats för jävla mycket kreditkort (eller sen bara onödiga kort jag samlat på mig). Var finns det dååå? Sökt överallt vafan.


typ nå såhe. fast billigare. å störr. å betär. å snyggar.. ehhhhhhhheeeeeeee

ÄLSKAR DIG LILLA PRUTTEN


Tänk att man kan älska en dum hund så myckeeet. :) Min pärla♥ Förresten, alla låter så sjukt gay när dom talar med hundar. Män, kvinnor, småpojkar, småflickor. Man ba "kom hääj lijja voffeeen".. Lol. :D

tidsinställd inlägg, jobb 09.30-17.00 idag + eu etelä 17.30-20.00..

BEACH GIRLS


Jävligt mycke sminkad och helt relaxad...........

Har luggit på beachen hela dagen OCH FAKTIST OCKSÅ DOPPAT MIIG. Jag som inte doppat mig på några år liksom. Men sidu jo, idag var det dags. Är sugen på att hämta mat nånstans ifrån för no way in hell att jag tänker laga mat i den här hettan (för annars skulle jag ju gjort det... Not.)

Njut av solen och skit i att kolla in min blogg. Så gör ni det redan ;pPPppp
Skulle inte Nabaz länkat mig skulle säkert läsarantalet varit zero idag. Jävla sol.

DOM SENASTE DAGARNA


Igår åt jag pizza som Nabaz (som driver Ekenäs kändaste blogg: partybloggen) lagat. Det var gott.


Satt vid den här utsikten några timmar och snacka med Werre och Astrid idag.


Sen åt jag en glass.

Att sånt.

EDIT: Nu har jag lyckas få adressen till Nabaz blogg rätt också. Heh.

PIZZA KEBAB GIVE MEEEE


Tråkigt? Nejvadå. Nu ska jag till stan och käka pizza med Sofie till nya platsen i stan. Sen drar jag till Karis för att göra upp lite saker med jobbet... See you!

ps , jag vet att jag är fet men det gör absolut ingenting :)

NY FAVORITSERIE


Pretty Little Liars. Trailern suger, eller om man berättar åt någon vad det handlar om, så låter det BLÄ. Men det är så grymt bra. Har ni missat så check it out! Söndagkväll på tv4. Typ.. 8? finsk tid. Check it.

SAKER JAG HATAR

  • respektlösa människor.
  • denna sommar. jo det är sant, den suger.
  • myggor. bin. myror. allt under 2 cm som rör sig.
  • onoppade ögonbryn.
  • folk som på facebook har alla profilbilder gillade av 150 personer. wtf?
  • cancer. fan vad jag hatar cancer. älskar dig emelie 

Nykterister - javisster.

EN GRYM LÄNGTAN!!


Jag har bestämt mig helt nu, jag ska till Spanien SNART! Minns ni när jag berätta om praktiken 6 veckor i mars-april på Gran Canaria? Jag vet fortfarande ännu inte om den blir av men OM skolan får pengar så är jag on the list on my way to GC. Fan de sku va najs!

Men om den inte blir av så tar jag mitt pick och pack i kalla vintern för att plågas av lite hetta. Det är silly dream jag haft, att åka helt ensam till ett varmt land och bara chilla (slash... festa med spanjorer typ) haha, men fan det sku va skyönt de sku vara. Sku vilja NUUUU. För nån dag sedan hade vi muuten spanska kunder och jag kunde prata spanska med dom, dom blev helt jäkla glada. :D It made my day ♥

HAISTAKAA VITTUA


Juli 2010 (går inte att ladda nya bilder just nu)

Världens sämsta måndag
lider mot sitt slut. Tack och lov. Nå, jag ska inte vara den som är den. Eller jo det ska jag. Jobbdagen sög. Det kan jag med all heder(!?) säga fucking rakt ut.. Slutade 13 och aldrig har det varit skönare att säga hejdå till arbetsplatsen efter ett jobbpass. I'm pissed. Kom hem ganska tidigt och sen senare träffa jag Astrid. Hon gjorde min måndag överlevnadsbar. Täänks ♥

N O R W A Y

Lycka är att ha norska kunder. Nåjå, alltså det va påriktigt uppiggande. Jag minns inte vad kylkassar är på norska, men kul var det. Och tid tog det att förstå vad hon mena. Och nu vill jag till Norge. :D

Imorgon börjar jag 06.00. Härligt att börja en vecka så... Nejnej inte klagar jag. Jobb nu 4 dagar och sen 2 dagar ledigt. tschemiä What are you guys up to these worky days?

GRÖNROOS VS. AMARILLO


JanneG har gjort en bättre version av "om sanningen ska fram". Tänkte att svedupellarna som troligtvis inte hört den sku få ta del...

TRÅKIG BLOGG, JAG VET


Har just tråma i mig en kerroshämpsä efter 7½ timmes jobb. Imorgon 09.30-17 och samma på söndag. Imorgon har jag dessutom tidningarna att dela. Men vet ni vad!! Jag är ledig helgen 16-17.7!!! FÖRSTA LEDIGA HELGEN PÅ HELA SOMMAREN ♥ (några dagar efter Alices 18-årsdag, hur perfekt?) Jag ser ljuset!

Btw, igår spenderade jag typ hela kvällen med Kaski och nu mittiallt vill jag till DEUTSCHLAAAAAAND.

RSS 2.0