KARIS, NORDENS PARIS

Fan vad dagarna går fort nu! Det är för fan JUNI imorgon! Hur sjukt är inte det!? Och jobbtimmarna bara flyger iväg, jobbar mellan 6-8 timmar varje dag men känns som MAX 2 timmar. Var meningen att jag sku vara ledig 3 dagar men tackade just ja till att jobba extra zumorgen. Sofie kommer till ABC när jag slutat och så ska vi väl hitta på något trevligt. Typ äta på Hese (ABC), haha. Boy, do I love ABC..

Blabla, duschen nu & sen sova så man orkar imorgon. Gute nacht.

JAG HAR ALLTID VELAT HA EN OPEL


Har jag visat bild på min bil redan ? Nå, här är den i alla fall, min lilla älskling.

30.05.2011


Alltså, jag förstår inte hur folk som jobbar orkar komma hem och agera förälder åt småbarn t.ex. När jag kommer hem från jobbet , fastän jag haft en kanondag, så vill jag enbart tänka på mig själv och bara slöa. Goddamn alltså. Är det jag som är lat ? Aldrig att jag skulle orka med ett familjeliv typ.. KUDOS till alla hårt arbetande föräldrar alltså. ;) Men idag var det riktigt kiva på jobbet, samma tur imorgon 12-18 och sen är jag ledig 3 dagar. Jiihajej nu duscha och sen SOVA! How I love to sleep. Natiiiiiiiiiii

Josef lade förresten upp lite bilder från Ekenäs, check them out here

THESE FUCKING MONDAYS


bilder från förra veckan

Jag är sådär äckligt trött idag men ändå känns 6-timmars arbetsdag helt okå. Dock lyser inte solen som på bilden utan det spöregnar och blåser. Och det har det gjort sisådär alldeles för länge nu. Anivej, måååste springa till bussen (börjar 12 och måste ta bussen 10:35, fml!). Hörs typ sen, mooin.

HELGEN I ORD & ORDNINGSFÖLJD

3000 toapappersrullor, oändligt mycket prat, Raseborgsdan, skratt, promenader, en lonkero eller två, Prisses franskisar, fiiiisar, ett lidande hjärta, väldigt lite sömn, cykelhämtning, Salkkarit-kollande, Karis. Och nu rullar alltså Josef till Vasa igen, och imorgon är det måndag. Skit.

I DON'T WANT MR. RIGHT, I WANT YOU


Tänk att något kan ta ont.

JOSEF KOMMER TILL EKENÄS SCHALALALA

Hejhej. Här har ni en tjeeeej som varit vaken 100 timmar. Okej, nä, men jag somnade runt 2 och så vaknade jag 05.30, ringde till Joos för att se att hon var påväg till tåget (som gick 06.22, skyönt) och sen fick jag ju såklart inte sömn uudestaan. No can do sir amigo (varifrån är det?), så jag har sett The Big Bang Theory (seriöst det bästa som finns, börjar fundera om det är bättre än FRENDIT!) hela morgonen och snart ska jag till Karis för att möta upp henne.

För er som inte vet har jag inte träffat Josef herself, das Sambo som jag annars ser 24/7, på sisådär 7 veckor. That's just sad facts. Nejnu ska jag put som meikki i naaman å sök mi, maajn.

HALLELUJAH


JOSEF KOMMER TILL EKENÄS IMORGON !!!!! ♥♥♥
Helt sjukt. Påriktigt. I'm so excited! och bilden var en såndär pik till att mina framkallningsfoton har kommit. Jee! :)

update: Josef är alltså en Ekenäs-virgin.

KRABBISFREDAG, SKÖNT...

Det var ju som sagt meningen att jag skulle till Vasa, men gissa vad? Äh, ni kommer inte på det ändå. Jag har tappat bort mitt bankkort. It's gone. Så jag slipper liksom inte iväg till Vasa. Fyfan så jag är bra. Ni förstår inte , det enda jag verkligen behöver nu är en dos Vasa. Verkligen. Ni förstår inte hur mycket jag behöver Vasa just nu. Måste bort från den här stan ett taaaag, om så bara för en dag. Seriously.. Det är inget fel på Ekenäs i sig, nejnej jag tycker faktist inte det innerst inne, men ibland behöver man lite omväxling. Och efter 6 veckor i Ekenäs, behöver man faktist lite Vasa.


Januari.. SAKNAR ! (både januari och Josef) vetre


Behöver knappast säg eller förklar någo om denhä bilden..


o ännu mindre behöv ja väl föklar om denhä.

Vaasa ♥


OH MY HEAD, MY HEART, MY BODY. WHY?

Tjenatjena. Idag ska jag jobba 17.00-24.00. Skyönt... Nå, nog ska det väl gå. Får ju annat och tänka på och en break från egna tankar, liksom. You know? Love it. Tiden gick åtminstone snabbt i måndags då jag jobba så säkert idag med fast det inte är de där typiska lunchrush-timmarna jag jobbar idag. Sen imorgon måste jag till Karis med halvtians buss, efter jobbet ska jag troligen till Vasa, med 17:15-tåget. Så vi hörs väl nångång on the road. Nu ska jag till Dekan (nakeD) efter kebaaaaaab åt mig och Pauliina. Hörs senast på fredag. Sköt om eeer sweethearts!

-- TVÅ ÅR SENARE --


oh, you again

DET KÄNNS SOM FREDAG

HAHA, det här är lite pinsamt men sanningen ska fram.. Jag faila första gången på mopokortet förra veckan, hade 1 fel för mycket på båda delarna (man får väl ha 3 fel på allmänna och 3 på situations), men idag skrev jag det på nytt och hade bara 3 fel allt som allt, jeee... haha , jag vet jag börjar bilskolan om 2 mån men jag behöver mopokortet nu i sommar för att slippa till jobbet och sen också i höst i Vasa kommer ja behöva det när jag ska till bilskolan, ishallen etc etc...

Inte för att låta som en 15-åring eller nåt men..  JEEE jag klara mopokortee.. wuuhu :D.. haha

juli2010

GULLEPUMSANShe really likes that table... Sötis!♥

VICTORYDen här vann jag då jag tippade rätt på Finland-Ryssland på Kunnas & Vuojärvis VM- blogg. Idag fanns den i min påstlåda, jeei. Helt nice att mötas av den när man kom hem efter  7-timmars jobbpass!

ABCDFGHIJKLMNOPQ...


Idag.

Kom hem med lite småsaker från Iso Omena samt en Converseväska (<3). Imorgon e jännä dag. Det är ju typliksom första dagen på jobb, på ABC för mig. :) Börjar 10 och kommer hem 17. Något säger mig att jag kommer vara slutkörd då, så ni ska inte tro att jag dött om jag inte update:ar imorgon. Bra. Hejd0.

DET ÄR I PAMPAS DET HÄNDER


Det har varit mycket snack om hur staden ska uppmärksamma Leos insats i VM och nu är det klart. Nykarleby kommer att skänka pengar till Nykarleby ishall, och en stolt Leo fick äran att ge ett namn till hallen. Från och med nu heter den "
Komarov arena". härifrån (C00lt!!)

I'M GONNA BITCHSLAP YOU BACK TO AFRICA

Igår.

Har kollat lite Rush Hour såhär på söndagsmorgonen. Finns inga bättre filmer än dom (nice att Stalin också fattat att dom är bra ::). Idag ska jag till Iso Omena och leta piercings... Njä men morsan sku dit annars så jag hakar på. Helt okej att spendera en söndag utanför huset. Faktist. Have a good one!

o_O


Jag hitta såndä koru jag sökte i Salo men den är förfan vit. Vitsi så ovant! Alltså nog kelpaa väl dom bara dom är av plast när man jobbar med mat? För det finns ju inga genomskinliga nånstans!?

ps ja den snygga jobbar kvar på Anttilaaaa haha

SALO SALO SALO SALO SALOför typ en månad sedaaaaaan..

Nu far jag till Salo och shoppaaaa. Förut när jag bodde i Ekenäs var jag där varannan helg typ men nu har jag inte varit där på ETT år ! Okej 10 mån, men ni försto poängen. Så byebye I'm off. Hoppas dendä snygga i Anttila ännu jobbar där ehehe :DDD.dD ha en fin lördag eller nåt, bajbaj!

I SEE THE BAD MOON RISING

Såg just på tv:n att Granlund blir i Finland ett år till, helt najs! Han ska typ göra milin?  Blah, så måste man söka upp det på nätet, nog blir han väl i IFK blabla.. Fffuu jag orkar inte när vårt internet knappt kommer igång. Hei, no complaining, det är fredag. Var just med mamma till Gigantti efter en ny TV! ÄNTLIGEN platt-tv säger jag bara. Vi har haft en såndär fet tv enda  tills nu. Pinsamt, I KNOO! Tack vare tv:n tror jag det blir hemmakväll idag, jag är trött å såå .. Choffe kommer hit en stund innan han ska skämma ut sig i Ekenäs.. eheheh3h3h3h3.. Nåh, int har jag någo vettigt att säga. Mäährz!

SONY ERICSSON XPERIA X8Har hämtat min bebis! Är supernöjd. Typ 200 ege från Tekinset. Gillar allting med den. Iiiih, it's like being in love! Den är perfekt på alla sätt och vis. Updaterade Androiden till 2.1 genast innan jag började använda den, så allt funka perfekt. Äntligen får jag prova alla appar som folk talar om hela tiden. Dessutom går alla Android över 2.1 att uppdatera till iPhone theme, najsnajsnajs!! :D

sku dock vara ett plus om mitt dna-netti sku toima med.. funkar NÅGO som Gigantti erbjuder?!

Jag fick just ett förlåt som betydde obeskrivligt (!) mycket ! Ååh, så det finns människor med känslor och samvete fortfarande, skönt att veta! Lalalalalalaaa :)

PLASTIC

Jag börjar få lite angst, jag ska ju jobba med food and stuff så då får man inte ha riktig piercing utan man måste ha en plast (typ?) och jag har inte hittat nånstans än , så om nån vet nånstans mellan Åbo-Helsingfors (eller på nätet..) man kan få tag på det så säg tiiiiiiiill !! HEELP !

jag behöv alltså till ögonbrynetpiercingen , har den minsta storleken (minns int va den hett HEEH)

TAKE ME TO THE PLACE WHERE THE WHITE BOYS DANCE

Det händer mycket , men ändå ingenting just nu, eller alltså.. den här veckan/helgen. Just nu pågår mina sista dagar på praktiken och det är tråkigt att det tar slut, för det har verkligen varit jättekul och jag har lärt mig massor ! Sen börjar mitt sommarlov som i år är rekordlångt = 2 dagar, woo!!!..... Nejnej, jag är jätteglad över att jag fått jobb och egentligen gillar jag inte sommaren speciellt mycket så när jag har något att göra varje dag så går ju tiden snabbt! Alltså är det bara jag som ogillar sommaren och överdrivet långa lov ? Det är skönt typ en vecka, men sen får jag alltid leidon..

PLUS, denna sommar är extra lång och onödig eftersom allt börjar i höst. Tillbaka till Vasa, "ny?" skola, bilskola, HOCKEY!!!, fyller 18, MÅSTE till Skellefteå (!!), ja ni förstår kanske!


ZuperZeriöz

PS vår tv är sönder och mokkulan funkar knappt. This is the end!
BÄST JUST NU:JÄMTIN JÄMTIN, ÄR ERAT SVIN

Angående det HÄR.
Bra Jämtin. Skäm ut ditt folk du. hela världen skrattar.

– Han drog nån jävla piruett som en isprinsessa framför oss. Han ville väl visa upp att de hade vunnit och jag tycker att det är loserstämpel över det, säger Jämtin.

Jo. Det var så han tänkte. Han hade precis utklassat er i en vm-final och ville absolut inte fira med sitt lag utan han ville fittas me er. JEPJEP! Alltsåå guud! Snacka om dålig förlorare. Sen att Jämtin inte skulle försöka håna någon efter ett guld har jag svårt att tro. Shit alltså!! Loserstämpel right back at ya. ni som följt med Elitserien förstår vad jag snackar om... "Andreas 'would-never-do-any-harm' Jämtin"

SE ON SHIINÄ


Mugg till mamma på morsdagen och Halavamuki till mig för att jag är så bra. Visst är dom fina ? Sori kvaliteten men jag har haft min kamera utlånad en vecka så ni får faaan ursäkta! 14e/Boströms foto!

Ikväll har vi kollat Kultajuhlat och så småningom ska jag SOVA. Efter den här underbara helgen är jag helt jävlafakkin slut.  Det enda som stör mig just nu är att min dator som är 4-5 månader gammal redan stervar och inte vill starta!!, och att min mokkula suger getpung (måste jämnt vara på mammas skitddator). Men det tar vi inte så hårt, det handlar ju bara om pengar... AAH pengar, ge mig, jag måste ha en Xperia. Och pengar, vad är det när det finns kärlek? #Leijonat

"FINLAND LER, HOPPAS DET SVIDER"


Dagen har gått så utavhelvete snabbt. Skönt! Nu ska jag ut en sväng med Allispallis. Den här stan är lite halvgalen. Folk går med Leijonat-matchtröja, sjunger Den glider in, och är allmänt ishockeyintresserade. Why couldn't all days be like this? En nation är förenad gott folk, skit i politiken , skit i vilket språk du talar, hur du ser ut, hur mycket pengar du har, alla möjliga problem, vi är världsmästare !

16 YEARS LATER

FINLAND ÄR VÄRLDSMÄSTARE I ISHOCKEY ! ALDRIG aldrig trodde jag Finland kunde vinna 6-1 i en VM-final mot SVERIGE! Jag trodde, allvarligt talat, att det skulle bli vinst!, men inte  6-1!! Inte nära på! Vilken KVÄLL!  Jag vet inte vad jag ska säga, men jag tror det är OKEJ att vara mållös just nu! Jag ska skriva mer imorgon, men just nu får jag fan inte ihop någonting vettigt. Tack & Godnatt, 16 maj 2011!♥

"Huomenna kansallinen vapaa päivä, Halonen hoitaa!"JAG SLOG VAD ATT OM FINLAND VINNER GULD SKA JA FYLL PÅ TATUERINGEN! STAY TUNED...
AND IT'S SUNDAY, SUNDAY, SUNDAY

Ni kanske ursäktar om jag låter bli att skriva om Eurovision, mer än att det ju helt påriktigt var största fiaskot sen jag började kolla nångång 98-99. Herregud ändå!

Nå, sak samma egentligen. Ikväll är det VM-final, och det mina vänner vet jag inte hur kommer gå. Matchen, i all ära men mitt hälsotillstånd då? Det kan ligga risigt till hur det än går. Må kvällens bästa lag vinna. Det kan som sagt gå hur som helst men jag har tippat RUS 1:3 CZE och FIN 4:2 SWE på högt. Det kan bli tvärtom och det kan bli helt annorlunda. Kommer guldet, äntligen, efter 16 år av väntan? Får vi en liten revange för OS -06?

Nu till Kotipizza efter the big order. Hyöres!

DA-DA-DAM

Hejhejhej hemskt mycket hej! Har ni sovit gott? Det har jag. :DD Kan fortfarande inte förstå DET FAKKIN FAKTUM ATT FINLAND ÄR I FINAL!

Ska så småningom söka mig till stan för att köpa lite nödvändiga stuff. Ikväll är det ju Eurovision, jag brukar inte bry mig så hemskt mycket men när jag i semifinalen röstade kände jag mig VÄSHTA KULTURELL (haahaa) så jag ska rösta idag igen. På Georgien alltså. Jag vet inte ett skit om Georgien btw, vad fan är det för land egentligen ? Haha.

EN AV MINA FAVORITER...


Rest In Peace Derek Boogaard. ♥

HERREKKYYYYYYYYYYYYD


iltasanomat.fi


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG TROR JAG SMÄLLER AV (WTF?) FÖR HERREGUD FINLAND ÄR I FINAL !!!!! SÅ FUCKINGFANTASTISKT SJUKT ! DET E SÅNAHÄR DAGAR JAG TACKAR MAMMA FÖR ATT HON FÖDDE MIG, ATT JAG FÅR VARA MED OM SÅNAHÄR GREJJER! HAHA JOO SÅ E DE ! SICKNESSSICKNESSSICKNEEESS ! HÄNDER DEHÄ VERKLIGEN? HERREGUUUUUUUUD! PÅ SÖNDAG TAR VI GULDET!!!! NO DOUBTS !

NORJA , VENÄJÄ , RUOTSI VAPISEE

I NEED TO CHILL !!!1

KOIVU LYÖ SUOMI FINAALIIN


Såhär såg det ut senast Finland spela semifinal mot Ryssland. Ikväll är det dags igen, om exakt 1h. Har ni inte sett eller hört klippet, så gör det nu. Även om ni inte kan finska. Äkta glädje, eller vadå?

EFTERBLIVENTJEJ93


Jag märkte först här för någon dag sen att HIFK:s virolainen Siim Liivik är med i denhä låten. Bra Sarah.

SPECIAL EDITION MY ASS


Se länge och väl på bilden. Speciellt du Josef. Den där chokladplattan är nämligen värd 3,90 euro. Alltså 40kronor. Helt påriktigt. 

Var till frissan och rensa håret (om Jessica Josefssyster läser detta så ska hon veta att hon är är värd guld när det kommer till att få mitt hår fint), på hemvägen blev jag sugen på choklad (surprise) och gick till R-kiosken. Tänkte den skulle kosta 2,50 max. Men nej. 3,90. Okej, mitt liv går inte under.. kanske. men hur i helvete ska jag kunna äta choklad värd 4 euro? Herrekyyyyd ändå.

AND NORWAY IS ... OUT !


NÅJEEE SEMIFINAL, WOO!!
mot antingen Kanada eller Ryssland. Jee! Jag tvivla inte på Lejonen precis men trodde nog det kunde bli mer jämnt en såhär. Men ganska snyggt mosa dom ju Norge med 4-1. Lär nog vara sådär passligt utvilade tills semin imorgon. Förresten, det bästa med att bo nära ett höghusområde såhär års är att man hör grannarna skrika när Finland gör mål. Fiilis juttu.

Ikväll ska jag kolla lite på andra kvartsfinalen men också se Sverige göra bort sig i ESC semifinal numero dos. I år har de en riktig skitlåt alltså. Till skillnad från Finland. Vadå omvända roller...?

12:39


det här börjar bli en lunchblogg. fuu. nå, god bless harolds å allt va harolds innevär. hittills har dagen gått snabbt och snart är klockan finland-norgedags. wiie. jag vågar inte tippa 5-0 men vinst, det är inte för mycket begärt.

PERUS LOUNASprisses levererar.

OST

konsekvenserna av att kolla på esc brukar va konstiga drömmar. i natt drömde jag att jag shoppa en klänning gjord av ostskivor. på hm. godmorgon.

(georgien å finland va bäst!)

JAG VANN !!!

från Sporten.ylebloggen.fi:


JEE! Jag som aldrig brukar vinna! Alltså, VITSI SÅ NAJS! Jag flippa ju nästan när jag läste det här inlägget där det stod att jag vann. Kiva! :)

Vilket flyt jag har: kommer hem från en jättekiva praktikdag, far till Karis och skriver arbetskontrakt, kommer hem och vinner en VM-tshirt. Jepjep. Flytlivet of Sarah. Nu undrar ni ju vad jag vinner, och det vet ju jag sådär på ett ungefär men ni får se sen när vinsten har anlänt i brevlådan. Så kanske om 1-2 veckor! Sa ju att den här dagen sku bli bra. :D

PUSS!


GOD BLESS NOKIA N900

jag börjar bli riktigt legend inom mobilbloggning hörni. (men de e ju så bekväämt!) såg ni finlands match igår? damn alltså, vika karar! och lassilaaa, stydi kar! nu möter vi norge i kvartsfinalen. drömläge med tanke på att vi kunde fått sverige eller kanada som motstånd. torsdag 17.15 gäller det, fin - nor. just nu e jag på praktik o snart ere lunch på harolds med sofie. inge hockeyvm idag, men eurovisions semi. jeejee, helt jes dag det här har jag på känn. ska ett varv till karis också, till sommarjobbsplatsen och skriva papper och hamstra hambOrgare. jeeh. jaujau, so long!


old/arkivet

MOBILBLOGG


sommar.

JUMALAUTA

Vetnivad? Nörden i mig försökte blogga igår men blogg.se har inte fungerat sedan lördagkväll, ah, hemska saker. Men nu tydligen funkar det igen får vi hoppas. Dock krånglar min läptop och jag funderar på att fara till Japan och slänga den i huvudet på dom som grundade märket Toshiba. Satan.

men nu, off to praktiken: Boströms foto! See you (efter matchen ikväll: Finland -Ryssland, 17:15)

JATKOSSA, PUOLIVÄLIERIINEfter många om och men igen : vinst & 2-1 till Finland. Fyfan vilken pärs till match. JUMALAUSIA ! TACK Pesonen, Ruutu, Vehanen, Grani, hela jengi. From the bottom of my heart: TACK !

PHONYBONYHOCKEYBOCKEY

Mahirjens schakki, ho tycker ni at ni har de?
Själv så tycker jag att allt är okey vetni. Slö lördag med snabbvisit i världens glesaste stad Hangö bl.a. Alltså Hangö är verkligen mitt ute i ingenstans och det är 5 kils mellan varje affär. What the fuck? Som morsan sa när vi steg in i deras K-Market "nej, tacka vet ja Karis!". (haha)

Just nu dreglar jag på Sony Ericsson Xperia telefoner och inom kort ska jag dregla lite på LG och HTC. Allt detta för att försöka glömma en iPhone. Allvarligt, en sån här skulle jag gärna ta emot.. Moomsfilibabbaaaaaa. 220 euro kostar den, ganska överkomligt. Diggaa

FIN - SVK
ikväll, jeei! Pakkovoitto i stort sett.

FEBRUARI VAR KIVAneverseen pix february @ vaasa with Stalin

EHEHE (MOBILBLOGG)


dendär coola saken jag snacka om. mika halava muki. hihifnizz ja e nörd! som min praochef sa; nå nu får du slicka på han varje morgon.  höhö.

idag är det fredag, min laptop kmr tillbaka från 2v service och till på köpet är det hockey ikväll. sen att det är sol å fint skadar ju inte precis. kippis!

ALLASBLOGG & 17 ÅRRRRR

Allas blogg är en blogg där vem som helst kan skriva. Kiva koncept.

Y, mi amiga Rebecca fyller år idag men jag kan int skriva ett kiva inlägg för jag har inga bilder på henne på mammas dator (min laptop är fortfarande på service). Tyvärr är Rebecca Black det första som kommer upp när man googlar Rebecca so I gotta do what I gotta do:
LÅL. Felicitaciones mi amiga !!!!11!!1. För tredje gången idag men ändå.

MOBILBLOGG :LUNCHDAGS


nomnom och sen senare har jag en jättecool sak att visa er.. häähää :) ps, big fuckyou till fega tjeckien!

HAPPY BIRTHDAY TOO YOU


Grattis till 20-åringen! ♥ Ska snart iväg till Karis och fira henne.

Ikväll sen kommer det hockey så ni vet: jag tillhör soffan ikväll igen. Grymt viktiga matcher idag, först & främst får vi hoppas på att Legoland slår Lettland så vi får ett extra poäng med oss i mellanserien och sen får vi hoppas på att vi spöar Tjeckien såklart ! Nu ska jag byta kläder och rulla iväg mot Karis, jou. Hejsen!

IT'S BEEN ONE YEAR AND 14 MONTHS...


Du kan gråta mitt på gatan,
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

03 MAY 2011


Fyfan vilken jobbig match igårkväll! Det är inte precis en dans på rosor att hålla på sitt hemland. Vi skrek, jag spydde av nervositet, vi såg mörkret, men till slut fick vi jubla. Suck, hockey, alltså. Men fy vad härligt det är! LOVE. " Det får aldrig ta slut"-känsla. Ni vet. Liv eller död varje match.

Kom precis hem från praktiken där jag idag fick ta passfoto på en bekant när jag var in charge of hela butiken ENSAM, och det gick sådär. Alltid lär man sig någo nytt, men han blev nöjd till slut haha.. Ikväll gäller hockey igen, bloggen får lida, stackarns er. POSS

HYVÄ SUOMI


Jag ser ut som megabrain, som nån i De tre vännerna & Jerry...

Första praodagen var kul! Jag kan nu ta passfoto utan hjälp :D (mer invecklat än man tror) höhö, men alltså det var riktigt kul. Chill men ändå saker att göra, har lärt mig lite cool stuff med kamera/framkallning vilket är nice. Så schakki, sök er till Boströms Foto nångång dom 3 kommande veckorna. Och på matpausen träffa jag Kaski, jee! Hyvä päivä. Nu en jävla massa hockey på kommande.

MOBILBLOGG


tja från min praktikplats. första dagen och hittills har det gått bra! bara det jag ville säga, scheeeeeenis!

YESTERDAY IGÅR EILEN
Next up: MAT i stora lass (you know, these holidays) och en kväll fylld av hockey. Jawoohl

ps tack Norge, tack för att ni finns ! <3


SUNDAY SÖNDAG SUNNUNTAI

Skumppa, kalja å smirre senare, ville C att jag sku börja mitt blogginlägg med idag så jag gör väl det då, även om jag inte är sådär jätteberoende av att bekräfta mitt sociala liv på internet. Har ni tänkt på det ? Jag skriver typ aldrig när jag gör något speciellt (förutom går på hockey haha), jag lägger aldirg in bilder från fester.. Kanske 25% av alla gånger jag fikar, lunchar etc. med någon så skriver jag om det. Fan vilken tråkig blogg då :D Skräpning..? Choffe sa i alla fall att han tog illa upp över att jag inte skrivit att jag spenderat 3 senaste dagarna med honom, haha. MEN NU VET NI. ANTECKNA.

well you 100 readers (+4) yesterday can't be wrong. Kanske ni tycker om att tro att jag aldrig gör någonting..? Haha äsch. Nu ska jag laga plättar (ENSAM!!!1 socialt!!!11). Mooin !

RSS 2.0