TJ 30


30 dagar kvar till VM och mina naglar är redan taggade. Höhö :--D
By the way, Blues vann 3-1 på bortaplan idag... TOLD YA!!

IPHONE


Jag funderar seriöst på att köpa en iPhone 4. Det finns en del som talar för och några färre delar som talar emot att köpa en. Men jag är inte hundra än. Någon med iPhone erfarenheter? Tänk om jag liksom skulle tröttna på den? Bra liksom. (ahahhaah jeah trötna på en iPhone JEAH SURE) Nej, men om dett skulle komma en fet skråma i iPhonen skulle man ju typ gräva sin egen grav ganska frivilligt..? Sjukt att köpa telefon för så mycket pengar egentligen. Eller? Minns ni när det var dyrt att köpa drömmobiltelefonen för 200 euro (tvåtusen riksdaler), det var tider det.

Choffe har precis köpt en iPhne (som jag petat på en hel del..) och han verkar ju relativt nöjd *klick*

OBS

Alla som läser bloggar dagligen går in här och svarar. Kan ni lova mig det?
Jag har ganska bra koll på vilka som läser det här, så gör mig inte besvikna nu readers. Fniss. Puss

VESSLORS AVFÖRING = LUKKO


Modorööööööv.
Godnatt. :)

KYSS FITTAN, SÅ ATT SÄGA


Just nu vill jag hem till tönt-Ekenäs, mest för att jag ska inse hur bra allt är i Vasa. Fast... nu när det inte finns hockey har jag verkligen ingenting att göra om kvällarna. Och med ingenting menar jag ingenting. Det enda jag har att göra här numera är skola. Blä. Söka sig till Ekenäs i helgen? Troligtvis, ja. Kanske fixa en praktikplats där också? Sku vara helt prima skinka. Mycket snack, lite göra - det är nog min melodi det. Äh, tar tag i livet sen när snön har smält. Eller när hockeyn börjar. Vilket i och för sig borde vara ganska tillika. (jag taggar alltså VM)

LYCKAN ÄR TOTAL


Tänkte bara slänga in en snabb update om att mina öron funkar igen. Klart ni bryr er.
JAG. ÄR. SÅ. GLAD. Äntligen. Jag hör igen och det ekar inte i huvudet längre (det där lät ju bra). FEELS GOOD MAN!

FEM FUCKING MÅNADER KVAR


Det är ett helvete att tiden ska gå så förbannat långsamt när man är 17.

UNDER THE COCONUT TREE YOU'LL BE CHILLING WITH ME


MOHOMBI FT. NICOLE SCHERZINGER - COCONUT TREE. gotta love it

JAG KLAGAR INTE

Idag fyller 9 av mina facebookkompisar år. NIO. Det konstiga är att jag känner typ allihopa också. Nio styckna på the same daay, that's just wierd. Jaja grattis på er i alla fall. :D Lålz. Anyhow, jag vaknade 20 i 8 och jag kände mig mer levande än  död. Det har inte hänt på länge. Så idag ska jag ta tag i vardagen och göra lite stuff som förkylningen hindrat mig från att göra, d.v.s. besöka bilskolan och fixa praktikplats. Jey!

Well: Solsidan -> skolan  09.35 -> stan 13.00. Sii jööu!

VÄRLENS MEST HATADE HOCKEYLAG?


"Pelleily kielletty", ack du hatade lag.

JANNE G


Jay, vad kul! Sarah diggaa.

HEJ FRÅN SANDVIKEN


2 mars vs. 27 mars. Hårfärgändring och piercingsaknad.

Idag är det myströjan (som jag fick av killarna som jag lira hockey med ett par gånger, värdefull hoodie!), Veronica, ett par avsnitt Solsidan och Hesburgermat som gäller. Perfekt söndag alltså.

Vill spola tillbaka tiden till Mikkeli. det här var så jävla oslagbart. well, det här med.

KESÄLOMA









@ ISHALLEN


bring it on bitches!

FINNS DET NÅGOT MER IRRITERANDE

... än att ha öronen i lås? SUCK. Så jävla onödigt och så sjukt jävla fakkin satans persikor irriterande. Okej sorry, nu överdrev jag kanske lite. NOOOOOOOOT. I'm going fucking nuts JAG HÖR FÖRFAN INGET för typ tredje dagen i rad och det blir bara mer och mer lock på för varje dag. HÄRLIGT LIKSOM. Fuu. Det är sånahär gånger man bara önskar att man bodde hemma hos morsan som helt enkelt skulle sköta om en som att man var en liten bebis all over.

Försöker för tillfället tagga säsongens sista hemmamatch (typ) som äger rum IKVÄLL.

KOM IHÅG VAR DU HÖRDE DET FÖRST #2

När Jonatan Tanus om några år skjuter Finland till en guldmedalj i VM, kom då  ihåg att det var på min blogg ni hörde hans namn först. Okok, han är väl rätt känd redan men dom som inte är JÄTTEintresserade av hockey kanske hörde det först på min blogg i alla fall. Anyhow, kom ihåg namnet. T plus anus och så typ Jonatan före bara. Asöm. Remember it!

GOD BLESS H&M



Små saker som helt enkelt gör vardagen lite bättre, våren lite säkrare och plånboken lite klenare.

SUNSHINE CLEANING


Ville bara meddela att det är såhär vårt golv ser ut. Vi har städat (okejdå, rensat undan lite grejer) i köket och vardagsrummet och mittiallt ser vår lägenhet (min och Josefins, för er som inte fattat) nästan ut som ett hem igen.

About now ska jag fixa mig för att sen söka mig till stan (pampasnationaldag in town typ). Borde hinna med det ena och det andra t.ex skriva in mig i bilskolan och söka praoplats... men högst upp på min lista står att köpa lite basickläder för våren och köpa hem antingen Arnolds eller Donken-mat. I love being fat. Att sånt. Hörs tiep senare. Tjatja.

?

Godkväll lovers. Jag vill bli frisk. Nu. Jättekul att ligga i sängen, frysa så utav bara helvete och följande sekund så svettas man ihjäl. Älska feber. Förresten så kommenterade jag Linns blogg och vips så hade jag 50 besökare extra. Det var ju inte riktigt det som var meningen. Kommenterade det här och blev sen o fundera... hur länge är man barn egentligen? Tills man är 18? Visst, man är alltid sina föräldrars barn och man blir vuxen till pappers när man är 18. Men sådär praktiskt, när blir man vuxen? T.ex. först sen när man (kan) betala sina räkningar själv? Nog för att jag har bott hemifrån drygt 2 år men jag känner mig inte direkt vuxen.  Visst, jag är inte 18 men jag tror inte direkt det sitter i siffran heller. Jag fyller 18 i höst och jag är säker på att jag inte kommer känna mig nära på vuxen då heller. Är man vuxen om man inte känner sig vuxen? Vah vah vah? Feberfilosofi, bry er inte sådär jättemycket, håll bara med.

Allvarligt, när tycker ni att man blir vuxen?

HOSTHOST


Efter köandet av hockeybiljetter stack jag till H&M efter sånadär harem-liknande byxor (och som ni kanske fatta, örhängen). Har på känn att dom kommer bli mina nya favoriter. Byxorna  alltså. Tog 11-bussen hem till Högbacken och nu ligger jag här i sängen, helt slutkörd och hoppas att febern släpper tills på lördag (hockey). Tills vidare slår jag nog på någon bra film att somna till. Har ni nåt filmtips kanske? Så jag inte dör av tristess här hemma i sjuksängen (lol).

CONSOLE ME IN MY DARKEST HOUR

När polarna sviker finns alltid The Killers där för mig. Kärlek. Väckning 06.30 imorgon. Fuck. Och godnatt.

DEAD


Alltså i brist på andra bilder så får ni stå ut med sånahär jävligt onödiga bilder ett tag till. Vet ni vad? Idag ska jag sova (och gå till Suvicenter). Fyhelvete vad jag är trött alltså. Jag hatar att vara förkyyyyyld. Jag längtar efter den dagen då jag vaknar upp utan 50 liter snor bredvid mig och då jag inte hostar slemm som en 80-åring nå mer. Förstår inte hur man kan klaga på vardagen när man är fullt friskt, det ska jag aldrig mer göra (haha skoja ba). Jag vill ut och spinga, jag vill till gymmet, jag vill kunna tänka utan att snoret stockar min hjärna. Liksom.

Mina ben ser förresten ut som trästockar. GYM nästa, jotack. Skoja ba. Jag ska till Suvicenter efter jaffakex. Hejrå.

NI VET VAR NI HITTAR MIG IKVÄLL


Ligakval i en proppfull ishall full av förväntningar (och gloryhunters).

SHOOTING


Jävligt random bild från i somras.

Det har hänt alldeles för mycket känslorelaterade saker på sistone. Och nu idag har jag bara lust att gräva ner mig. Okej, nä kanske inte på fullt allvar men ni fattar. Det värsta är att man märker aldrig på mig att jag är på sämre humör. Visst, är jag arg så märks det men är jag ledsen så märks det inte det minsta. Då är jag samma gamla flummiga Sarah liksom. Det är inte det att jag tror jag besvärar kompisar med bekymmer om jag skulle lätta på hjärtat, snarare är det så att jag inte vill erkänna problemerna för mig själv genom att berätta åt någon. Vill bara låtsas som att det aldrig hänt och that's it. Snälla säg att någon känner igen sig? Eller är jag verkligen den enda som ständigt har någonsorts ofrivillig fasad när jag egenligen bara skulle vilja gråta? Snälla säg nä, snälla säg nä.

VAIKKA TAMMISAARESTA, INKOOSTA JA KARJAALTA

NP.

IF LOVE IS UNBREAKABLE, HOW AM I SUPPOSED TO GET OVER YOU?


Sorry bloggvärlden för att jag inte orkade dra in magen.

Såhär såg jag ut idag (bildbrist nejvadå?). Har överlevt ytterligare en skolmåndag, strongt gjort. Börjar bli lite trött på att bara ha 2-3 timmar i skolan per dag... Nog för att det är riktigt tillräckligt när febern ligger på 38. Nu ska jag käka pizza och kolla Solsidan, sen åt 4-tiden ska jag söka mig till stan. Mycket intressantare än så blir inte min dag.

Vet ni hur ont det gör att inte kunna hjälpa någon man älskar? Om inte så kan jag säga att det gör förbannat jävla ont.

KOM IHÅG VAR DU HÖRDE DET FÖRST

Blues vinner FM-ligan i år.

KILLING WITH PASSION


Försöker ignorera febern och flunssan genom att fundera på hur planerna för denna sommar ska se ut. Det är så oklart som det kan bli. Dock har jag ju jobb i Ekenäs, 2 styckna dessutom, så kommer åtminstone vara där hela juni. Säkert nästan hela juli också. Så sjukt irriterande att inte veta säkert, jag är en såndär som vill ha koll på det mesta i tid. Frågan är bara hur man ska orka med "schakki" i Ekenäs två månader. Heeell no.

Nu ska jag anyhow väcka Choffe så han kan göra mat åt sjuka mig och sen ska vi till stan för att möta upp Nicke. Idag ska det köas till hockeybiljetter. Hoppas innerligt att vi får tag i en varsin biljett, lär nog inte vara det lättaste...

BLÅ KÄRLEK


TACK MAMMA! ♥ (jag sku verkligen inte haft råd att köpa själv just nu)

Nu har jag äntligen ett par blåa Converse i min ägo. Jag gillar dom. Tror vi kommer få en fin vår tillsammans. Var alltså en snabbis på stan idag, gick in i Carlings och det gjorde ont att gå tomhänt därifrån. Hittar alltid en massa saker där men just nu ekar det tomt på kontot. Studiestöd, I need you more than ever. 2 weeks to go. Tunikor/linnen och framförallt en vårjacka måste inhandlas snaaart. GE. MIG. PENGAR.

NYA BETYDELSER

När vi var till Mikkeli fick vissa låtar lite nya minnen och historier. Vi hamnade verkligen på "Sällskapsresan alá Pampas." Lite svårt att förklara, you had to be there liksom. "*ser granar* kva fan ji hede?!" Det var en kille som började sjunga på "Vi har gått i samma klass i snart ett år..." på hemvägen. Varje gång man trodde låten var slut kunde han en ny refräng i låten. Han kunde verkligen varenda ord och vers. Hahaha. Tro mig, det var kul när klockan var NATT och man var svintrött!



Fick förstås också ett alldeles speciellt minne till den här låten:

I'VE BEEN DYING TO TELL YOU

Helt sjukt. För första gången på flera veckor så sprutade jag inte parfym i munnen när jag skulle spruta parfym på mig. Det är nästan värt ett grattis. (heter det 'spruta parfym' på ren svenska? Låter fel JUEH)

Förresten så är det ju förihelvete fredag och jag är så jävla trött och förkyld så det nästan är synd om mig. Var till stan på Converse-jakt men det enda jag hitta var mat, leggings och guldiga hockeypojkar. I och för sig var det helt okej det med. Synd att man inte kunde köpa de sistnämnda. Anyhow, chillplaner för kvällen. Lugn fredag på kommande asså jaaaaow.

MESTIS MESTARIT 2011









Som sagt, igår var en underbar kväll & natt, tack Sport och såklart RA som ordna resan til S:t Michel ! Ska försöka smälta det här nu innan det är dags för ligakval. Känns overkligt! Vem trodde det här i höstas?

ps , måst fixa en fin copyight text.
ps2, det var svinkallt MEN så jävla värt! :)


WE ARE THE CHAMPIONS MY FRIEND


bild 05.00 i natt utanför ishallen, den är förresten min och vill ni sno den får ni fråga först. Lägger in fler bilder senare. (dom är förstås inte fotografiskt fina men de var inte riktigt det jag satsade på !)

Vi åkte iväg till Mikkeli igår 11. Då hade jag verkligen inga förväntningar. Jag trodde inte dom skulle få stryk men inte trodde jag dom skulle vinna heller. Faktist, låter ju lite taskigt att säga att jag nästan trodde på förlust men jag vågade liksom inte hoppas på vinst för det kändes "långt borta". När Jukurit fick ledningsmål efter 30 sekunder tänkte jag bara "neej har vi åkt hit för att åka på 5-0 dääng.." haha. Men så fick vi ju ett kvitteringsmål relativt tidigt, Jukurit ägde oss hela tredje perioden och i slutet fick vi utvisning, fatta nerverna då! Men det stod 1-1 efter ordinarie speltid. Förlängning, jag hatälskar förlängning. Jukurit ägde hela förlängningen också och det kändes ju nästan kört då. Vågade knappt titta :D. Tills Taimi liksom fick en snilleblixt och skicka iväg snyggaste passet åt Bergman som gjorde segermålet på friläge och HERREGUD jag trodde jag skulle dö! Seriöst! Det går inte att beskriva känslan då :D jag fatta att dom gjorde mål men jag kunde som inte fatta att dom hade VUNNIT (fattar ni vad jag menar?), haha. DJIISUS krajst! :) Vi skrek, kramades och hoppa på varann. Kommer aldrig glömma den känslan just efter målet ( se det HÄÄÄR!!). En underbaaaaar resa med sköna människor, en ännu underbarare match med Finlands bästa fans och världens bästa firande när dom kom till Vasa ishall där vi väntade, hur många vi nu var... Lite på 100 kanske men jag är dålig på att uppskatta. Halvfem stod vi där och skrek när spelarna kom "hem"... Can't get enough. Sen vad jag tycker om ligakval kan jag ju återkomma med senare, om jag orkar. MEN VI VANN MESTIS!!! Från 0-2 i  matcher till 3-2. alltså... Man behöver helt enkelt inte kunna finna ord !

Sen att det enda som hördes i hallen var oss gör ju inte saken sämre, och inte heller att man fick 5 sms att "jag ser dig på tv". Grejt... :--D Så säkert hemskt vacker ut när man stod där och skek!

Wuoh, jah... Ligakvalet fortsätter som sagt men snart kan ni som inte gillar hockey pusta ut för säsonger lider mot sitt slut . Dock har Sport bestämt sig för att förlänga den så långt det går och det är ju inte mig emot! AH.

06:20


Somewhere between Vaasa and Mikkeli.

VI VANN!! Både hockeymatchen (GULD!!!) och läktarmatchen (det var aldrig ens en match, så jävla lame hall det där). Fast jag bloggar mer senare, klockan är 06:21 och jag har alltså inte sovit på 24 timmar. Har dessutom spanskaprov imorgon(idaag) och börjar skolan om 3 timmar, MEN DET TAR VI INTE SÅ JÄVLA HÅRT FÖR SPORT fucking VANN!!! Jag är helt jävla speachless! Detaljer senare som sagt, nu: godnatt! ♥

CUATRO MENUS Y TRES MAS


Jag måste färga mitt hår, dyrt och tidkrävande. Aah. Mörkt eller i röd nyans? Beslutsångest.
↓ Stegring, ska snart slänga in otaliga mängder burana så jag är pigg imorgon.
↓ Jag har ingen praktikplats änun. Fuu. Måste fixa det (i Vasa).
↓ Som ni kanske märkt har jag bildbrist (eller vad man ska säga) och då är det inte alls lika kul att blogga, blääh.
↑ Just nu kollar jag på Serranos och drömmer mig bort till Spanien.
↑ ...fast verkligheten är så mycket bättre än dom drömmarna, imorgon den här tiden är jag nästan i S:t Michel!
Livet ler även om vissa saker skulle kunna gå lite fortare framåt.

Typ tråkigaste updaten ever. Sori. Back to Serranos. Ha en bra dag, eller nåt.

TORKEL I KNIPA


Julina tvinga mig se den här filmen i fredags och .. HAHAHAHA! Åtminstone är den kul om man är trött. Eller full. Hhh.

POIKA KOTIIN!


Vi har jublat, hoppat och skrikit som aldrig förr ikväll. Awesome! 2-1 till Sport vilket betyder att det blir en femte avgörande i Mikkeli och kan ni gissa vilka som redan har reserverat plats dit? Jo, jag och Josef förstås. Avgörande matchen är på onsdag och fyfan vad jag längtar! ps, bild från i fredags. gillar den.

DO OR DIE

Liv eller död, hockey när det är som bäst! Jag och Josef ska snart vandra iväg till ishallen för att förhoppningsvis se Sport kvittera i finalserien. SPORT - JUKURIT, slutsålt efter 2 timmar, taggade örnar liksom. Jännä shitti!

Förresten så tog jag kontakt med bilskolan idag och jag har nog aldrig känt mig såhär vuxen (lol). Troligtvis börjar min kurs 8 augusti alltså ungefär tillika som skolan. Då borde jag bli klar lagom till 18-årsdagen. Goodygood.

GAMEDAY


Sådär såg kön till Sport-Jukurit matchbiljetter ut 08.25, alltså 35 minuter innan biljetterna släpptes. Jag och Josef var utanför Rewells när det öppnade 8 och stod alltså bland dom 20 första. Thank God! Fattar inte hur så många hann före oss faktist, vi som hade planerat så bra att vara först i kön. Hahaha FUU! Nå huvudsaken är ju att vi fick biljetter. Köade drygt 1½ timme... Tur att i alla fall några i kön fattade (eller åtmistone accepterade) vår humor, hehee.

Jeba, jag for bort från kön en stund bara för att fota det här kortet för er skull, ENJOY!!!!1

MRS. MYSTIQUE

Tsenare tsenare. Idag har jag inte gjort så mycket annat än städat och varit i ishallen, såg Ducks vinna med 12-2 mot något Urjalagäng. Fast mestadels har jag bara luggit i soffan och glott på Serranon perhe och det ska jag nog fortsätta med. Min favoritsysselsättning här hemma. SamboJosef kommer hem idag, ville bara klargöra en sak angående det. Sådär rakt på sak: vi är ju inte tillsammans (för fan). Haha, det var tydligen inte bara Josefins farmor som hade missupfattat det där. Great, moi ja e lesbo liksom! Njää, vi föredrar nog båda snoppar. Så ni vet.

bild från josefs födisfest

BEARDLESS = CARELESS


Vad tycker ni om Josefins slutspelsskägg? Hon ska tammifan alltid vara värst.

BACK IN THE GAME! :---)


Vi ses på måndag på Kopparön!!!

1-4. Fan vilka underbara killar det där är alltså! Nu drar jag, med humöret på topp, till Sandviken för att kolla på Melodifestivalfinalen med Veronica. Awesome night! Hörs senare, massa pussar å kärlek å allt positivt som finns åt er!

...SEISTÄÄN TEIDÄN RINNALLA

Sport förlora ju igår, 1-3. Fittigt surt. Jag och Josef stod ganska så mitt i klacken och vi kände oss nog aningen missplacerade i början. Men kul var det! Trots att rösten är helt fucked up idag. But it was worth it. Fyfan vad jag kommer sakna hockeyn... Vad fan ska man göra om dagarna när säsongen är slut liksom? Om det tar slut idag eller nån annan dag vet vi ju inte än, men snäääälla Spooooort fixa eeeen hemmamatch till. Snällasnällasnällasnälla!

By the way, kan inte alla bara ha namn och en faktaruta i pannan? Livet vore så mycket enklare då! Haha. Typ namn, ålder, relationsstatus, bloggadress (hehehe)??;) Praktiskt det skulle vara, eller hur?

Jag kom hem 04.30 i natt och vakna 8 idag morse så ni kan tänka er hur jag mår? Jafyfan. Next up: Serranos. Hörs när jag piggnat till nåt smått. Ska bort ikväll också så kan hända att ni får klara er utan mig tills imorgon. Hårt liv! :)

VAASA AREENA CALLING


moooin jag sitter i ishallen med josef och dödar tid genom att försöka fatta mig på hur man bloggar via mobilen. blabla vet ni vad? i've got a feeling...! ;)

YOU GOT A FEELING THAT YOU CAN'T DECIDE, WHAT'S RIGHT


GODMORGON! Bara jag som vaknade med perfekt humör i morse? Visserligen vaknade jag 08.15 då jag börjar 11.00 men som Josef skulle ha sagt; det tar vi inte så hårt. Skola från 11 till 14, alltså enbart två timmar spanska. Helt najs, vi har spanjorer på besök i skolan som ska berätta lite om... Spanien, I guess? Softiiiiish. Efter skolan ska jag till stan för att fika med samboJosef och sen, sen jävlar är det dags... *trumvirvel* SPORT -JUKURIT. Jajjah! Prima skinka.

MR. MYSTIQUE

Hejpåer. Det sket sig med att skriva inlägget innan så ni som har mig på Bloglovin fick som vanligt ett inlägg som inte går att öppna, skönt liksom. Nåja... Idag har jag fikat på Wayne's Coffee med Veronica (tradiotionell sak på torsdagar), sett en "bekant" (:)) och bara varit SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad! Torsdag = bra dag. Och imorgon är det fredag. Äntligen, säger jag bara! Woop woop! Next up: pommes, majonnäs och Los Serranos. Sweetsweetsweet! :D

Och bryter man regeln att inte blogga med smileysar, då är man glad påriktigt!

A BULLET IN MY WHAT?


Inte ens Vaasan ylpeydet kunde göra kvällen bättre, 4-0 i baken efter de första 60 minuterna i finalserien betyder att Jukurit leder 1-0. Not good. FavoritBlondi87 missade dessutom straff plus friläge, illa älskling! På tal om honom så har han det snyggaste slutspelsskägget hittills. Halava alltså. Det ska han ha creds för, dom flesta ser ju ut som mini-Hitlers.

JAJA, SNART ÄR DET FREDAG, och match på hemmaplan. Då jävlar ska det skrikas!

DO IT, IT'S TRUE!


snodde bild av amanda


LOTS AND ONLY FOR ME


Vissa dagar försöker man blogga men allt blir till skit. Igår var en sån dag. Igår var i alla fall helt okej, rekommenderar chickenkebabplacet "Diana" i Vasa (nära vuokrakoti, påväg bort från stan alltså). Fettot i mig rådiggar chickenkebab som jag trodde att enbart fanns i Norrköping (och Turkiet, typ) Men TITT PÅ FAN, det finns visst i Vasa också.

Idag tog jag sovmorgon eftersom mitt busskort är spårlöst försvunnet och jag inte orkade gå till stan. Hade enbart en timme spanska idag alltså och jag kan inte sluta förvånas över hur tröga vissa är. Man... ba... prata... lite... snabbare... tack... Herresatan! Enivej, ska fixa lite stuff nu, hyöööres senare gottfolk.

DEAR 2011, WHAT HAVE YOU PLANNED?


COLD ASSES


Här är en liten video som jag och Josef spelade in när vi insåg att vi var fast i Jakobstad i minus 25-30 grader på själva alla hjärtans dag och skulle till skolan följande dag 8. Skönt! Eller inte. Men ett minne för livet var det for sure. Tackar dock Th för att hon släppte in oss i värmen och funderar på att stämma Stadshotellet för att dom stänger så jävla tidigt. Jag har aldrig frysit så mycket kan jag säga, ifall ni liksom inte fattade det... Videoklippet finns också på min Facebook (tills vidare i alla fall).

CAUSE I'M A DOUBLE NATURE

VILLE BARA SÄGA ATT JAG HAR BILJETT TILL FREDAGENS FINALMATCH I VASA ! Sådesså. Vi köade sisådär en halvtimme bland cirkus 50-100 andra i Rewells. Ringde till lippupiste ifall det skulle gått snabbare att få tag i biljetter, men nej det var inte så jävla lyckat "ja hej, pratar ni svenska" frågade jag och fick ett jävligt argt "ÖÖH NÄ!" till svar. Kyss fittan, tänkt man... Fortsatte i alla fall på finska och hon bara (på finska) "säljningen börjar om cirka en minut,  ring då om du ska ha biljetter" och så la hon på. Söt tjej. Nåja, vi fick tag i biljetter i alla fall PÅ FREDAG FUCKING GÄLLER DET!

På vägen till stan i morse spydde en unge bakom oss man får ju lite symptom när en kille hostar och spyr i cirka 5 minuter bakom en. Härliga ljud det där. Anyhow, nu har jag världsmedborgarskap en timme och sen far jag hem och kikar på film. HYÖRES!

ps, klick

BETTER YOU THAN ME, JOSEPH


Bild från Josefs födelsedagsfiest. TJENA mors och godmorgon på er. Jag är fortfarande lite uppspelt över att Sport verkligen vände 0-2 till 3-2 igår, herregud!!! Helt sjukt, världens bästa match (inte egentligen kanske men med tanke på omständigheterna) gjord av världens bästa killar förstås. TACK! Idag kommer sambon hem, visst är det skönt att vara ensam (eller inte...) men det ska bli zuperzkönt att zuperzambo kommer hem. JOSEF LÄMNA MIG ALDRIG IGEN! Vi ska på hockey idag, skåda in lite Ankor på isen liksom. Red Ducks - KeuPa. Ha en fin dag, det tänker åtminstone jag ha!

SPORT ÄR I FINAL!!!!!

VIIII E SPORTTIS FRÅN VAAAASA, AAALLA BONDJÄVLARS VAAAASA!!!!

TAHDISSA - LYÖ TUHAT SYDÄNTÄ - MEITÄ YHDISTÄÄ - SAMA UNELMAA - ME MENNÄÄN KOHTI LIIGAA

Fick tag i hockeybiljetter men kassatanten SKRÄMDES "jaa, vi ska see om de finns nåt kvar dom säljs ju som smöör domhär.. ojoj va lite kvar.. ja huhhu, vi ska se om vi alls hittar nåt..". Då var klockan 5 över 10 och biljetterna släpptes 10. Oh well, efter några minuters köas och ett antal "jag dör om jag inte får biljetter"-skrik (för att överdriva lite. Jag skrek inte, jag tänkte) så hade jag två styckna biljetter i min hand. Skön känsla det där. Nästa år kör jag dock på säsongskort istället. Nåja, ska spendera lite tid med solen på balkongen innan hockeyn. Ses på Kopparön ikväll. JEAAH!

HEJ FRÅN JOSEFS SÄNG


Godmorgon. I'm off to stan, på jakt efter hockeybiljetter och lite kylskåpsutfyllnad. TSCHAAU!

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT


Vi snyter näsan och går vidare efter dagens 4-0 förlust i Kouvola. Det här betyder ju bara att Sport får avgöra imorgon på hemmaplan. Bra tajming. Jag har klockan att ringa i tid så jag direkt kan ringa och beställa biljetter då de släpps. Är inget tidsfreak annars men när det kommer till hockey ska jag ha mina biljetter i tid tammifaan.

Ska se klart The Tourist i väntan på att Ekenäsbesöket (papp miin) hittar fram till Vasa. Händelserik fredag, jovisst...

(Edit: Det hade ju varit en fördel om man hade kunnat köpa biljetter från Lippupiste på matchdag kom jag på, men nöpe. Får söka sig till stan till 10.00 istället. Skönt, sa man...)

LITTLE LESS CONVERSATION


Wilmas favoritplats. Tönt. ♥

ETT MINNE BLOTT


Alltså. Idag sade jag adjö till min 1½-år gamla läppiercing. Ofrivilligt. Jag har hela tiden klagat och tyckt att det är jobbigt att fixa med smycket (det är svinsvårt att få kulan att hållas), så i början av veckan sade jag när jag köpte nytt smycke att "när den här piercingen ramlar ut å sesjölv, då får e va!". Och det är tydligen idag som det får vara. Kvar är ett lite väl stort hål under läppen (som jag hade fyllt om jag hade haft ett smycke här hemma. Men det har jag inte. Faith). Hoppas det läker jävligt snabbt? Jag känner mig nästan förnyad. Lite "goodbye to the old me, hello to the new me"-fiilis.

Fast jag känner mig aningen naken också.

HAVE A GOOD ONE


EXONERATION LOST HIS ERASER


Jag vet inte varför men idag är så förgrymmat bra. Troligtvis för att jag varit ensam, helt och hållet. Gått ensam på stan, gjort precis det JAG velat och bara behövt tänka på mig själv. Sånt kallar jag vardagslyx. Inga kommentarer, inga frågor, ingenting. Bara jag. Har sluppit anpassa mig efter andra helt enkelt. Ibland är det tillräckligt jobbigt att anpassa sig efter sig själv... Att vara ensam känns bra just nu, kvällen skall dock spenderas med familjen Serrano.

I WENT FROM CANDY TO SEX


Idag har jag njutit av det vackra vårvädret, fikat med en fin vän på Görans, besökt en sexshop (I'm only human) samt varit på plats i ishallen för att se Sport vinna andra raka mot Kookoo, med 4-1. Det betyder att Sport är en vinst ifrån finalplats, dom leder alltså semifinalserien med 2-0 i "bäst av fem". Ganska karåt.


GRAN CANARIA 2006





Sno inte mina bilder, heh. 1: Utsikt från vår "bakgård". 2: Bror, jag, Frank i lilla poolen. 3: Brorsan glodde när jag spela basket mot mig själv i stora poolen. 4: Fotboll på hotellets fotbollplan med F.

Tänk att det är fem år sen. Fan vad tiden går. Och jag ser fortfarande precis likadan ut? Damn. Jag var tolv (!!!, nästan 13) och det var min första södernresa det här. Efter att ha sett bilderna har min resfeber stigit med sisådär 500%. Vi tog tydligen inte många bilder under resan märkte jag när jag gick igenom mapparna på F:s dator. Varför kan man ju undra... Bäst att åka ner en gång till och ta massa bilder, eller vad tycker ni?


IT DON'T BEAT THE WAY IT USED TO

Nu är jag äntligen hemma i Vasa igen. Det känns bra. Men ändå inte, med tanke på vissa sjukhusbesked från Ekenäs. Också med tanke på vårat kylskåp. Det är liksom... tomt. Tur att jag hade en sixpack nudlar för 65 cent i skåpet. Och lite cola. När man har cola i kylskåpet känner man sig rik. Även om det är Euroshoppers cola light som kostade runt 1 euro på Cittarin. Men det är ändå cola, alla är lika mycket värda. Och tja, eftersom du läser min blogg så antar jag att det intresserar dig att jag aldrig kommer få sömn nu trots att jag är svintrött, sett för mycket skräckfilmer på sistone. Well done Sarah, well done! Sitter i mitt sovrum och har knäppt på varenda lampa i hela huset. Karåt!

Och bara så ni vet har jag kommit in i någon The Killers-period. JAG. Bossit, som Nicke sku säga (tror jag).

(det här var för övrigt det ointressantaste jag någonsin tagit mig tid åt att skriva)


SOME PEOPLE JUST CHANGE YOUR LIFE


Bild från i somras.

Idag blir universums finaste tjej vuxen. Logiskt nog betyder det att Emelie fyller 20! GRATTIS BABE! Det är alltså  tjejen som jag dragit fram ett lakan på Linköpings finaste café, firat mina två senaste nyår och absolut haft the time of my life med som vi  snackar om! Tjejen är helt enkelt underbar! Som jag sagt och som alla kan intyga så måste man träffa Emelie för att förstå hur sjukt underbar hon är. Så vill ni veta är det bara att åka till Sweden och ta reda på't! Rekommenderas. :--D

GRATTIS ÄLSKADE SISTER! ♥


RSS 2.0