?

Godkväll lovers. Jag vill bli frisk. Nu. Jättekul att ligga i sängen, frysa så utav bara helvete och följande sekund så svettas man ihjäl. Älska feber. Förresten så kommenterade jag Linns blogg och vips så hade jag 50 besökare extra. Det var ju inte riktigt det som var meningen. Kommenterade det här och blev sen o fundera... hur länge är man barn egentligen? Tills man är 18? Visst, man är alltid sina föräldrars barn och man blir vuxen till pappers när man är 18. Men sådär praktiskt, när blir man vuxen? T.ex. först sen när man (kan) betala sina räkningar själv? Nog för att jag har bott hemifrån drygt 2 år men jag känner mig inte direkt vuxen.  Visst, jag är inte 18 men jag tror inte direkt det sitter i siffran heller. Jag fyller 18 i höst och jag är säker på att jag inte kommer känna mig nära på vuxen då heller. Är man vuxen om man inte känner sig vuxen? Vah vah vah? Feberfilosofi, bry er inte sådär jättemycket, håll bara med.

Allvarligt, när tycker ni att man blir vuxen?

Kommentarer
Postat av: Cami

Du e OXÅ sjuk?? Ei vittu highfiver krya på dej du me!

Ja å somliga säger ju att di int känner sig vuxna fast di e 30, å så finns de ju dom som aldri blir vuxna :P foreeever younggggg

2011-03-24 @ 20:47:12
URL: http://reminiscences.blogg.se/
Postat av: Viktorija

Sv: Tusen tack! :D

Glöm inte att gilla min blogg på Facebook! ;)

Länk: http://www.facebook.com/#!/pages/BehindTheCamera/198280953539239?sk=wall

2011-03-24 @ 21:12:31
URL: http://behindthecamera.webblogg.se/
Postat av: sonya

hehe kanske du aldri innerst inne growar upp ;) mEN hej!!! DE E OKEJ!!! tänk på michael jackson och peter pan... hehe: ))



SV.JAAAANÅ.. alltså 64 fucking minuter utvisningar på en fucking match. Måst ju vara någo fel på hedennan :o nååååwmen helt ok, iaf om sport stannar i mestis så vinner di bara mer & mer matcher och om di sku stig ti ligan sku de ju gå piss :P så! :)

2011-03-24 @ 21:53:03
URL: http://ssonyass.blogg.se/
Postat av: astrid

Jag tror att jag kommer att bli vuxen i höst. För då flyttar jag till åbo (=längre till mams o paps) och tar studielån. Säkert kommer jag att känna mig jättevuxen för att jag blir skuldsatt ......



Eller så blir man vuxen när man gillar kaffe, fetaost och halvrått kött. (Jag hatar allt).



JA VEEET IT!! :P men krya på dig sötproppilopp<3

2011-03-24 @ 22:23:20
URL: http://astridsvisdomar.blogg.se/
Postat av: Neha

De sitter knappast i siffran. Jag tycker det är när man börjar bete sig som vuxen

2011-03-26 @ 17:01:37
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0