LÄTTAR MITT HJÄRTA


Jag har fobi för allt som är enkelt. Enkla saker. Enkla uppgifter. Enkelt tänkande. Enkla människor. Förstår exempelvis inte hur man kan lyssna på en låt utan att tänka på lyricsen. Det är vad jag kallar att missbruka musik. Och tid. Förstår heller inte hur man kan göra något på ett vis, utan att tänka på hur man möjligtvis kunde göra det på ett annat vis. Kan ju bara kort och gott säga såhär, jag tänker alldeles för mycket. Alltså mycket mer än det kan verka som att jag gör. Haha..

är så förbannat trött på att folk försöker bevisa att dom är något. om ni är något, så borde det räcka med  att ni själva vet om det. huvudsaken är hur man känner sig. att man har bra självkänsla och självuppfattning. har man det så behöver man inte bevisa ngt eller få bekräftelse. just be yourself & hope you're not one of those idiots!

Kommentarer
Postat av: Klara

Texter är också fint att ha!Det verkar som att folk nu för tiden får allt svårare för att tycka om sig själva, alltid ska man hitta fel. Riktigt synd :(

2012-01-23 @ 23:36:46
URL: http://klaragenberg.blogg.se/
Postat av: Klara

Tack så väldans!:)

2012-01-24 @ 14:49:20
URL: http://klaragenberg.blogg.se/
Postat av: lina

sv: okej vad för tatueringar har du? :)

2012-01-24 @ 15:15:49
URL: http://linaplacee.blogg.se/
Postat av: emma

Hejsan :) jag driver en blogg som handlar om det mesta som har med skönhet att göra, för tillfället har jag en frågestund man kan fråga grejjer om både mig, skönhet och saker man vill att jag ska göra/skriva i bloggen!

Skulle bli jätteglad om du ville titta in och ställa en fråga, annars så ha en bra dag! kram :)

http://makeupisglam.blogg.se/2012/january/fragestund.html#comment

2012-01-24 @ 15:50:18
URL: http://makeupisglam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0