CAUSE I'M A DOUBLE NATURE

VILLE BARA SÄGA ATT JAG HAR BILJETT TILL FREDAGENS FINALMATCH I VASA ! Sådesså. Vi köade sisådär en halvtimme bland cirkus 50-100 andra i Rewells. Ringde till lippupiste ifall det skulle gått snabbare att få tag i biljetter, men nej det var inte så jävla lyckat "ja hej, pratar ni svenska" frågade jag och fick ett jävligt argt "ÖÖH NÄ!" till svar. Kyss fittan, tänkt man... Fortsatte i alla fall på finska och hon bara (på finska) "säljningen börjar om cirka en minut,  ring då om du ska ha biljetter" och så la hon på. Söt tjej. Nåja, vi fick tag i biljetter i alla fall PÅ FREDAG FUCKING GÄLLER DET!

På vägen till stan i morse spydde en unge bakom oss man får ju lite symptom när en kille hostar och spyr i cirka 5 minuter bakom en. Härliga ljud det där. Anyhow, nu har jag världsmedborgarskap en timme och sen far jag hem och kikar på film. HYÖRES!

ps, klick

Kommentarer
Postat av: abby

Jag är utbildad nagelteknolog och är frisörstudent. Kommer ge dig massor av tips på hår, naglar, skönhetstips och en hel del till. Kika in och se ifall det faller dig i smaken.

http://abbylarsson.blogg.se



2011-03-07 @ 13:33:49
URL: http://abbylarsson.blogg.se/
Postat av: MADDE

SV aa faktiskt! :) brukar du vara o kolla på deras matcher eller ? :)

2011-03-07 @ 14:42:02
URL: http://thisaintalovesong.blogg.se/
Postat av: Anonym

- Vad hedrad jag känner mig! Haha tusen tack! Rubriken var ju jättefin! Läser också din blogg då och då och tycker att du är en jätteskön tjej! Keep up the good work! Kram! Ps. Hoppas ditt lag vinner finamlmatchen ;) Håller tummarna för er!

2011-03-07 @ 15:44:45
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: MADDE

SV i princip alla! :D mina kusiner o småkusin spelar där så blir ganska mycke sånt :)

2011-03-07 @ 16:42:00
URL: http://thisaintalovesong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0